Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

02. 01. 2018. 09:35   >>  09:43

Virtualno postalo stvarnost: kafić koji kopira društvene mreže

U Beogradu je otvoren prvi samouslužni kafić, Share Square, sa ciljem da sugrađanima ponudi prostor u kom će moći jednostavno da se druže, rade, provode vreme, dele znanja, veštine i ideje.

Mesto funkcioniše po principu korišćenja po satu, a sama ideja je proistekla iz koncepta društvenih mreža na kojima postoji ogromna potražnja za razmenom veština i znanja. Sada virtualno postalo stvarnost.  

Uz četiri specijalizovane učionice za držanje časova, postoji i velika i moderno opremljena kuhinja, soba za IT, prostor za profesionalno šminkanje, soba za muziku, kao i multifunkcionalna prostorija koja se može koristiti za sve druge oblasti, od učenja jezika do pravljenja origamija.  U ovim učionicama svi zainteresovani će moći da drže i slušaju časove koji se organizuju tako da budu dostupni svima, dok se ujedno upoznaju sa drugima, druže, i zajedno rade na stvaranju pozitivnih promena u društvu.

U svetu koji je orijentisan na Internet i društvene mreže, ovakvo mesto će biti osveženje, jer će posetioci moći da se upoznaju i komuniciraju sa ljudima sličnih interesovanja, i to uživo, u realnom vremenu i prostoru. Međutim, iskorišćene su i prednosti online sveta, pa se zainteresovani na sajtu www.sharesqua.rs brzo i jednostavno mogu registrovati i dopuniti svoj račun, pregledati dostupne časove i prijaviti se na njih, oceniti instruktore, a na istom mestu se lako mogu prijaviti da i sami postanu instruktori.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari