Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

28. 12. 2017. 13:11   >>  13:21

Zlatni novogodišnji dan u Kafeteriji Magazin: Koncert Vasila Hadžimanova i Bisere Veletanlić poklon Beograđanima

Novogodišnji praznici su vreme darivanja, a predstavnici poznatog lanca “Kafeterija” poslednjeg dana u godini od 13h u Kafeteriji Magazin u Kralja Petra 16 za sve Beograđane spremili su poseban poklon i koncert Vasil Hadžimanov Benda i Bisere Veletanlić. Vasil Hadžimanov se posebno raduje što će novogodišnji dan započeti baš na ovaj način.

Ovaj novogodišnji matine je svojevrsna poruka da možemo Novu godinu da slavimo i uz neku drugačiju muziku od one koja nam se stalno servira. Posebno mi je drago što su baš predstavnici Kafeterije prepoznali potrebu Beograda za ovakvim programom, pošto je i sama Kafeterija jedan nov, drugačiji i poseban prostor za druženje i uživanje u muzici. Srecna nova!, rekao je Hadžimanov.

Bisera Veletanlić takođe nije krila oduševljenje i pohvalila je ideju predstavnika Kafeterije, da se koncert održi tokom dana i Beograđani podsete na magiju matinea.
“Izuzetno mi je zadovoljstvo što ću poslednji koncert u ovoj godini imati baš u srcu Beograda i to tokom dana. Novogodišnji matinei su nešto na šta su ljudi zaboravili i zato cenim što se neko dosetio da staru godinu ispratimo već od 13h uz eminentne muzičare kakvi su Vasil Hadžimanov i njegov bend”, izjavila je Bisera.


Novogodišnji matine trajaće do 22h, a osim dobro poznatih ukusa kafe, sve goste očekuju i brojna iznenađenja. Zajedno sa Vasil Hadžimanov Bendom nastupiće i Marta Hadžimanov, kao i mladi stipendista prestižnog Berklija Ilija Mihailović.


Ulaz za koncert je u potpunosti besplatan, a ukoliko želite da na vreme osigurate svoje mesto u srcu Beograda, pozovite 011 328 13 11. Poslednjeg dana u godini matinei će biti organizovani i u Kafeteriji Fontana na Novom Beogradu i Kafeteriji Vračar. Za više informacija posetite www.kafeterija.com.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari