Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

15. 12. 2017. 14:00   >>  16:17

Zavirite u budućnost - posetite Future Park!

U okviru Beogradske zime, u organizaciji Sky music-a, u sali 4 Beogradskog sajma, od 15. do 24. decembra održaće se Future Park, najveći zabavni cyber park u Evropi.

U gradu budućnosti roditelji će imati priliku da priušte deci nezaboravan provod, ali i edukativne panele i zabavne programe - tehnologija virtuelne realnosti, Counter Strike turnir, Airsoft poligon, zatim bogat muzički program, karaoke takmičenje, pozorišne predstave, ali i druženje sa omiljenim Instagram i YouTube zvezdama kao što su Marija Žeželj, Jana Dačović, Totemia, Kika, Mudja i Ćale, Yasserstain, Full Burazeri, Ruža Rupić, Huligani iz gimnazije i drugi samo su deo jedinstvenog iskustva apsolutne inovacije koje vas ove zime očekuje u Future Parku!

Karte za Future Park dostupne su na svim prodajnim mestima Moj kiosk. 

Veliko dešavanje na Future Parku ticaće se predstavljanja budućnosti IT industrije u Srbiji. Tim dvadesetogodišnjaka predstaviće projekat na kom rade već godinu dana, pod nazivom “HookApp”. Radi se o prvoj srpskoj dejting aplikaciji koja će prodrmati naše, ali i svetsko tržište. Svi posetioci Future Park festivala na sajmu biće u prilici da upoznaju i povežu se sa mnogim ličnostima iz IT sektora, kao i samim timom koji stoji iza “HookApp” aplikacije. 

Takođe, biće održan prvi međunarodni Winner of the Future turnir u Counter Strike-u. Na turniru će učestvovati brojni inostrani timovi, kao i predstavnici iz Srbije, a čitav događaj odvijaće se u centralnoj areni Beogradskog sajma, uživo, pred brojnim gledaocima. Pored turnira, ljubitelji igara moći će da se oprobaju u različitim igrama u gejming zoni koja se nalazi u sklopu festivala. 
Za sjajan provod uz dobru muziku postaraće se Nevena Božović, Sara Jovanović, Yasserstain, Lift bend, Marija Žeželj, DJ Park and Ride, a organizovani su i prateći programi u kojima će svi posetioci moći da uživaju - karaoke, pozorišne predstave, paneli...

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari