Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

25. 10. 2017. 10:00   >>  12:33

Koncertom u Novom Sadu počinje obeležavanje jubileja 25 godina “Nevernih beba” “Sviraćemo dok budemo osećali strast prema muzici"

“Neverne bebe” će sledeće godine proslaviti 25 godina postojanja. Uvodni koncert obeležavanja jubileja ujedno je i poslednji koncert velike letnje turneje "Priča o nama" u okviru koje je tokom leta odsvirano 35 velikih koncerata u regionu i biće održan u Novom Sadu 10.novembra u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta.

Biće to prvi veliki nastup u Novom Sadu posle više godina i evociranje uspomena na nezaboravne koncerte na kultnim novosadskim mestima (Ben Akiba, Trema...).

"U Novom Sadu imamo sjajno tvrdo jezgro onih pravih fanova koji nas prate godinama i set listu pripremamo u skladu sa njihovim očekivanjima. Biće to putovanje kroz našu muzičku istoriju koju smo gradili zajedno sa svojom publikom, naše pobede i lomove, ožiljke i trenutke za koje vredi živeti, uz vrhunsku audio i video produkciju. Specijalne goste Divnu Ljubojević i Daniela Kajmakoskog smo birali po zejedničkom senzibilitetu i osećaju da te večeri na bini možemo da doživimo nešto posebno i drugačije, kako publika, tako i mi sa ove strane. Strast prema muzici i sviranju je ono što nas jednako drži zajedno kao i pre 25 godina. Kada i ako više ne bude tako, neće biti ni nas kao benda" kaže Milan Đurđević, frontmen "Nevernih beba".

U planu je i album sa najvećim hitovima u novim aranžmanima kao i snimanje dokumentarnog filma u kome će članovi benda prvi put govoriti o nekim zanimljivim detaljima iz karijere.

Karte za novosadski koncert se mogu kupiti na blagajni SNP kao i preko menadžmenta benda, putem Facebook stranice ili mejla neverne.bebe.prastam@gmail.com sa posebnim benefitima (upoznavanje i fotografisanje sa članovima benda, diskovi sa ličnom posvetom).

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari