Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

14. 09. 2017. 10:07   >>  13:13

Hit filmovi za oba pola: Po prvi put Ladies i Men's night iste večeri u svim bioskopima Cineplexx

Povodom poslednjeg dana leta, 21. septembra od 20 časova, u svim bioskopima Cineplexx će se održati nesvakidašnje dešavanje – veče za dame i muškarce uz odlične filmove i super poklone!

Pripadnice nežnijeg pola imaće priliku da pogledaju inspirativnu i romantičnu priču o ljubavi, prijateljstvu i porodici, „Ponovo kod kuće“ sa Ris Viterspun u glavnoj ulozi, dok će muškarci uživati uz nastavak akcione komedije „Kingsman: Zlatni krug“ sa fantastičnom glumačkom postavom.

Sve posetioce Ladies night događaja očekuje na poklon magazin Blic žena, dok će jači pol dobiti besplatni primerak Auto bilda. Ali to nije sve! Najsrećnije gledaoce oba događaja obradovaćemo sa HIMALAYA poklon paketima, dok je Converse samo za dame pripremio lepa iznenađenja.

Pogledajte trejlere
„Ponovo kod kuće“

 .
„Kingsman: Zlatni krug”

 .

Specijalno, samo za posetioce oba događaja, pre projekcije filmova će biti upriličeno zajedničko druženje sa koktelom dobrodošlice u foajeu bioskopa, kako bismo leto ispratili na najlepši način!
Karte za oba događaja su već u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Kragujevac Plaza i Niš.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari