Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

25. 08. 2017. 12:00   >>  16:25

Fashion park Outlet Inđija: Do početka škole je ostalo još malo - a za školarce imamo odlične vesti!

Obično je 1. septembar veliki stres i za roditelje i za đake - posle velikog letnjeg raspusta đaci se vraćaju u "radni režim", a pored obaveza tu su i neizostavna ulaganja. Knjige za narednu školsku godinu su kupljene, a dobra vest za roditelje je što odeću i obuću za svoje đake mogu kupiti po više nego povoljnim cenama.

Fashion park Outletu Inđija, koji već godinama na 30 do 70 odsto niže cene nego u gradu daje dodatne popuste, do 1. septembra traje velika akcija "Back to school".

Razlog zašto ne bi trebalo da propustite ove popuste je taj, što po više nego povoljnim cenama možete kupiti kvalitetne i svetski poznate brendove koji traju godinama.

Hajde da vidimo šta je najbolje što imaju u ponudi.

PATIKE OD 2 000 DINARA!

Već smo pisali koliko je značajno da pogotovo deca nose kvalitetnu sportsku obuću - njihova stopala se i dalje razvijaju, veoma su aktivni, a verovatno se i bave nekim sportom!

Brend Reebok je poznat po kvalitetu, a za vašeg đaka možete kupiti ove prelepe patike na čičak za samo 2 094 dinara, a New Balance samo 2 793 din.

Zbog toga je bitno da njihova obuća bude kvalitetna i udobna, jer će je gotovo svakodnevno nositi barem godinu dana!

Bitno je da ispoštujete želje svog mališana ili devojčice, ali najpre neka vam kriterijum bude kvalitet.

RANČEVI KOJI ĆE TRAJATI GODINAMA

Nećete pogrešiti ako se odlučite za Converse All Star ranac koji se može kupiti po neverovatnoj ceni od 1 490 dinara, a koji će trajati godinama, možda čak i deceniju, jer znamo da je Converse sinonim za vanvremenski kvalitet.

KAKO DO FASHION PARK OUTLET INĐIJA

Fashion Park Outlet Inđija se nalazi na autoputu Beograd-Novi Sad; od Beograda je udaljen 42 km, a od Novog Sada 36 km (što je manje od pola sata vožnje automobilom). Takođe su redovne linije vozom i autobusom.

Radno vreme je svakog dana od 10h do 21h.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari