Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

16. 08. 2017. 10:00   >>  14:24

Kako opljačkati banku uz ritam muzike saznaćete zahvaljujući novoj akcionoj komediji "Vozač"

Baš poput svog neobičnog imena, Bejbi je jedinstven u svom poslu: ne postoji bolji i brži vozač kada je u pitanju beg sa mesta zločina. Dok njegova ekipa pljačka banke, Bejbi sedi za volanom svog automobila, strpljivo čekajući kolege pre nego što se svi zajedno bace u beg, ispunjavajući „slobodno“ vreme slušanjem raznovrsne muzike preko svojih slušalica. Ovog leta u bioskope stiže zabavan akcioni film VOZAČ, a mi vam predstavljamo prvu bioskopsku najavu za film.

Bejbi je mlad i talentovan vozač automobila koji služe za beg nakon pljačke. Međutim, kada upozna devojku svojih snova, Bejbi u novom poznanstvu vidi priliku za beg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Bejbi mora da se suoči sa stvarnošću – pljačkom unapred osuđenom na propast koja će da zapreti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

Film VOZAČ režirao je Edgar Rajt. U svojoj novoj akcionoj komediji okupio je ekipu predvođenu oskarovcima Kevinom Spajsijem i Džejmijem Foksom, dobitnikom nagrade Zlatni globus, kao i mladim filmskim zvezdama Anselom Elgortom i Lili Džejms.

Akciona komedija VOZAČ inspirisana je muzičkim spotom „Blue Song“ elektronske družine Mint Rojal kojeg je sam Rajt i režirao, a u kojem Noel Felding glumi velikog ljubitelja muzike koji je i vozač pljačkašima banaka. Ovo je prvi film u karijeri Edgara Rajta koji je u potpunosti snimljen u SAD-u.

Pogledajte trejler za film: 

 Film VOZAČ u domaće bioskope stiže 24. avgusta!

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari