Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Urban korner

04. 08. 2017. 10:04   >>  13:58

Najnovija ekranizacija romana Stivena Kinga premijerno u bioskopima Cineplexx: "Mračna kula" sa Idrisom Eldom i Metju Mekonahijem

Premijera filmske ekranizacije romana Stivena Kinga, „Mračna kula“ zakazana je za sredu 9. avgust u 20 časova u bioskopima Cineplexx BIG Beograd, UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš! Ne propustite da premijerno pogledate naučno-fantastičnu avanturu sa Idrisom Elbom u ulozi revolveraša Rolanda i Metju Mekonahija kao Čovek u crnom.

Specijalno na premijeri filma, najsrećniji gledaoci će biti nagrađeni sa knjigama iz serijala „Mračna kula“, u saradnji sa „Vulkan izdavaštvom“.

Poslednji viteški ratnik, Roland Dešain nalazi se u večitoj bitki sa Valterom O Dimom takođe poznatim i pod imenom Čovek u crnom. Odlučan je da ga spreči u uništenju Mračne kule koja u ravnoteži održava čitav naš univerzum. Dok sudbina svetova visi na tankoj liniji, dobro i zlo će se sukobiti u ultimativnoj borbi u kojoj jedino Roland može odbraniti Kulu od Čoveka u crnom.

Režiser Nikolaj Arsel, uspeo je da kombinujući elemente fantastike, horora i vesterna, na brilijantan način prenese na veliko platno najpoznatije književno delo Stivena Kinga i povede vas na neverovatno putovanje kroz dobro i zlo. Filmovi snimani po romanima Stivena Kinga spadaju u najuspešnije ekranizacije, među kojima „Bekstvo iz Šošenka”, „Mizeri”, „Isijavanje”, „Keri” i „Zelena milja”.

Trejler filma „Mračna kula“ možete pogledati na sledećem linku: 

Karte za premijeru filma su već uveliko u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx ili preko sajta www.cineplexx.rs uz upotrebu Cineplexx bonus kartice.

Film se nalazi u distribuciji CON FILM distributerske kuće.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari