Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Svet životinja

18. 11. 2017. 14:31   >>  17:01

Fotka se sa svakom mačkom koju vidi jer ne može da ima svoju

Kako su mu se frustracije godinama nakupljale, Nik je odlučio da otvori Instagram profil na koji stavlja fotografiju sebe i svake mačke koju sretne u životu.

Nik kaže da celog života voli mačke. Ali, na njegovu žalost, ne može da ima nijednu  zbog trenutnog smeštaja koji mu to ne dopušta. Kako su mu se frustracije godinama nakupljale, odlučio je da otvori  Instagram profil na kojem stavlja fotografiju sebe i svake mačke koju sretne u životu.

Odrastao je kao jedinac u domaćinstvu koje nije moglo da priušti ljubimca, a ni u kasnijem smeštaju nije imao sreće. "Nik nikad nije sreo mačku koja mu se nije svidela, a očigledno je da je ljubav obostrana", kaže Nikova prijateljica Kelsi, piše Bored Panda.

Nik je zdravstveni radnik, zaposlen je u bolnici, a u prirodi mu je da brine za druge.

Iako mu životne prilike dosad nisu dopustile da ima sopstvenu mačku, to nije sprečilo Nika da život ispuni uživanjem i druženjem sa ovim krznenim ljubimcima.

Odlučio je da na Instagramu objavljuje svoju fotografiju sa apsolutno svakom mačkom koju sretne i pomazi. Time želi da podigne svest o pravilnoj brizi za te četvoronošce kao i da skrene pažnju na udomljavanje mačaka.

Izvor: 100posto.hr

 

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari