Prva Srpska Televizija :: Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/rss.html Ova dama se pojavila na kraljevskom venčanju i ODUVALA IZGLEDOM! (FOTO) http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/122971/ova-dama-se-pojavila-na-kraljevskom-vencanju-i-oduvala-izgledom-foto.html Javno mnjenje se složilo!

O kraljevskom venčanju princa Filipa Karađorđevića i Danice Marinković i dalje se priča, ali jedna od najgrandioznijih zvanica bila je naravno princeza Jelisaveta Karađorđević.

Iako ima 81. godinu, ona je "pokidala“ svojim modnim izdanjem. U Sabornoj crkvi u Beogradu blistala je u roze kaputu i bila je veoma neposredna i ležerna. Došla je u društvu svog partnera Dragana Babića.

Javno mnjenje je nju proglasio najlepšim utiskom kraljevskog venčanja. 

Otkriveni detalji sa kraljevskog venčanja! Na koji način i šta su zvanice kupovale princu Filipu i princezi Danici? (VIDEO)

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Tue, 10 Oct 2017 13:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/122971/ova-dama-se-pojavila-na-kraljevskom-vencanju-i-oduvala-izgledom-foto.html
Da li biste nosili patike koje liče na srpske opanke? (FOTO) http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/122804/da-li-biste-nosili-patike-koje-lice-na-srpske-opanke-foto.html Mnogi smatraju da se patike neće dopasti većini populacije.

Španski brend Loewe oduševio je publiku Fashion Week u Parizu, lansiravši novi model patika koje su odmah prozvane “obućom za elfove” (elf shoes), baš zbog produženog vrha prednjeg dela patike. Priznaćete da podsećaju na srpke opanke…

Dizajner ove ekstravagantne obuće Džonatan Anderson kaže da je inspiraciju za njihov dizjan pronašao u paru marokanskih papuča koje nosi po kući.

Patike, čiji je neobični povijeni vrh izrađen od glatke brušene kože,proizvodiće se u različitim bojama. 

Iako poznavaoci smatraju da ova obuća neće naići na masovnu publiku, nema sumnje da postoje one koji jedva čekaju da budu viđeni sa ovim španskim "šiljkanima" na nogama.

]]>
Thu, 5 Oct 2017 15:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/122804/da-li-biste-nosili-patike-koje-lice-na-srpske-opanke-foto.html
NOVI TREND! Da li biste nosili torbice u obliku muškog dlakavog i zapuštenog stomaka? (FOTO) http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/122043/novi-trend-da-li-biste-nosili-torbice-u-obliku-muskog-dlakavog-i-zapustenog-stomaka-foto.html Ako iz nekog vama znanog razloga nemate ovakav stomak, a želite da ga imate bar jedan dan - evo rešenja!

"Dadbag“ je torbica u obliku muškog dlakavog stomaka, koja je za kratko vreme postala pravi hit na društvenim mrežama! Naziv nije dobila zato što je namenjena očevima kojima su ruke zauzete flašicama za bebu, pelenama i igračkama, već za sve one koji ŽELE takav stomak! Da, dobro ste čuli...

"Napravio sam dadbag torbe zato što očajnički želim takav stomačić, ali se bojim kakve zdravstvene rizike nosi sa sobom. Rešenje je jednostavno - pederuša sa printom stomaka. Sad mogu da imam to "dad bod" telo kad god poželim, a još pritom mogu i da stavim sve što mi je potrebmo u njega", kaže kreator ovih zanimljivih torbi Albert Pukis.

Kreirao je šest različitih modela, kako bi svaki muškarac mogao da odabere stomak koji odgovara njegovoj boji kože, dlakama i konstituciji.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 20 Sep 2017 11:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/122043/novi-trend-da-li-biste-nosili-torbice-u-obliku-muskog-dlakavog-i-zapustenog-stomaka-foto.html
Modni kriminal: OSAM stvari koje muškarac NIKAD ne treba da nosi! http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/121639/modni-kriminal-osam-stvari-koje-muskarac-nikad-ne-treba-da-nosi.html Da biste izgledali lepo nije dovoljno da kupujete samo nove stvari. Potrebno je pre svega da u određenoj meri pratite trendove i da vodite računa kako će odeća koju kupujete stoji na vašem telu. Odeća koja je izrazito funkcionalna ili sa druge strane previše kitnjasta ne smatra se dobrim stilom. Ista situacija je i sa slepim praćenjem trendova koji apsolutno ne odgovaraju svim muškarcima.

PREVIŠE PARFEMA

Iako ovo nije klasičan modni savet, prevelika upotreba parfema ne samo da odbija ljude već izaziva i migrene i alergijske reakcije. Većina muškaraca ima slabije čulo mirisa pa su samim tim manje senzitivni na jake mirise. Kao rezultat toga javlja se prevelika upotreba parfema i kolonjske vode. Zbog toga razvijte naviku pravilnog nanošenja parfema. Selektivno po jedanput poprskajte miris po ručnom zglobu, vratu i grudima dok bočicu držite na 25 cantimetara od tela.

VELIKI LOGO NA ODEĆI

Modni brendovi su upotrebom velikih logoa napravili sjajan marketinški posao. Međutim, vi niste pokretni bilbord, osim ukoliko niste plaćeni za to. Nikada ne biste trebali da kupujete stvari samo zbog toga što pripadaju određenom brendu. Odeća pre svega mora lepo da vam stoji i da je u skladu sa vašim ličnim stilom. Minimalni logoi i nazivi brendova su puno bolja opcija i nikad neće odvraćati pažnju od same odeće.

PANTALONE SA PRINTOM

Uprkos dobrim namerama dizajnera da malo osveže ovaj klasični odevni komad, nisu svi muškarci znali pravilno da ponesu ovaj neobičan modni element. Izbegavajte pantalone sa različitim geometrijskim oblicima, velikim natpisima brendova i različitim motivima iz flore i faune.

ŠPICASTE CIPELE

Uprkos brojnim apelima modnih stručnjaka, muškarci i dalje nose cipele u špic. Zbog svog dizajna utiču da stopala izgledaju ogromno i pomalo klovnovski. Vreme je da se ovaj trend koji je odavno pase zameni cipelama koje imaju više prirodan izgled.

PATIKE NA ČIČAK

Nijedan muškarac od stila neće kupiti patike koje su zaštitni znak dobrog stila u trećem razredu osnovne škole. I pored činjenice da su vrlo praktične, jedno veliko modno ne.

DUBOKI V IZREZ

Svaka majica sa izrezom koji pokazuje previše muškog dekoltea jasno pokazuje manjak dobrog ukusa. Postoje puno praktičniji modeli majica koji će vam dati dozu slobode, poput onih sa standardnim v izrezom ili henley kragnom.

SJAJNE KOŠULJE

Sjajne crne košulje koje su bile hit u noćnim klubovima pre dvadeset godina? Ne, to više ne smete da nosite jer ćete u njima izgledati jezivo. Pređite definitivno na neke klasičnije modele.

MAJICE SA PLAMENOM I KRILIMA

Majice koje na sebi imaju print plamena, krila ili lobanja, naprosto vrište za pažnjom. Bile su u trendu jedino među školarcima pre jedne decenije. To nikako nije komad kojeg treba da nosi savremeni muškarac od stila.

Izvor: Menshealth

 

 

]]>
Tue, 12 Sep 2017 09:51:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/121639/modni-kriminal-osam-stvari-koje-muskarac-nikad-ne-treba-da-nosi.html
Kako odabrati savršen okvir naočara http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/102021/kako-odabrati-savrsen-okvir-naocara.html Dobro odabran okvir naočara i te kako može da doprinese boljem izgledu i da istovremeno istakne lepotu lica i očiju

Dobro odabran okvir naočara i te kako može da doprinese boljem izgledu i da istovremeno istakne lepotu lica i očiju. Da bi vaš izbor bio savršen, stilisti savetuju da prilikom kupovine obratite pažnju na sledeće "sitnice":

Pratite nas i na Viberu!

Uskladite boju okvira sa bojom očiju i vaš pogled će postati izražajniji. Ukoliko želite da ostavite utisak tajanstvenog zavodnika, nabavite naočare sa tamnim staklima.

Ako su vaše obrve izvijene u obliku luka, odaberite naočare sa blago zaobljenim gornjim delom okvira. Ukoliko su vaše obrve ravne, odaberite okvir sa ravnim gornjim delom.

Oblik okvira uskladite i sa oblikom lica. Ne zaboravite da izduženom licu najbolje pristaje ovalni okvir koji će ga vizuelno proširiti. Nasuprot tome, osobama sa okruglim licem odgovaraju naočare sa pravougaonim okvirom, dok se onima sa četvrtastim licem preporučuju zaobljeni ili okrugli okviri.

Izvor: novosti

]]>
Fri, 8 Sep 2017 10:47:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/102021/kako-odabrati-savrsen-okvir-naocara.html
Ovu komade garderobe obavezno izbacite iz ormana, jer privlače negativnu energiju! http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/121226/ovu-komade-garderobe-obavezno-izbacite-iz-ormana-jer-privlace-negativnu-energiju.html Što pre se ratosiljajte ovih komada odeće kako biste bili srećniji.

1. Stara pidžama

Iznošenoj i staroj pidžami u ormanu nije mesto. Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam dugo potrajati.

2. Haljina koju ste nosili na više od pet venčanja

Ili koju god brojku imate na umu. Dakle, vreme je da njeno mesto zauzme druga haljina ili komad koji ćete nositi u svečanim prilikama.

3. Odevni komadi bivšeg partnera

U ovom slučaju nije reč samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i o uklanjanju emocionalnog tereta nakon kojeg ćete se osećati mnogo bolje.

4. Iznošeni grudnjaci

Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godinu dana učestalog nošenja. Ipak, na vama je da procenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz ormana.

5. Besplatne majice

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete učiniti korisnim tako što ćete ih pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

6. Bele majice koje su požutele/pomodrele

Majice najvećim delom čine našu garderobu, a bele majice ključni su komadi. No, ako su požutele ili pomodrele i ne mogu da se izbele, onda nema smisla da ih držite ih u ormanu.

7. Neodgovarajući komadi

Odeću koju čuvate već godinama, a koja vam ne odgovara i koja je neudobna izbacite iz ormana i zamenite je odećom u kojoj se osećate dobro i koja vam odlično pristaje.

8. Odeća iz "prošlog" života

Odevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno niste veoma dugo nosili, ali oni se svejedno nalaze u vašem ormanu. Vreme je da oslobodite prostor za odeću koju ćete zapravo nositi.

9. Nespareni komadi

Za nesparene čarape, rukavice i minđuše više nema mesta u garderobi. To su stvari koje su vrlo lako zamenjive pa nema smisla da ih čuvate. 

10. Oštećeni ofingeri

Oštećene vešalice koje i nisu baš od neke koristi možete slobodno izbaciti iz ormara. Cene ofingera su poprilično pristupačne pa lako možete pronaći nove i bolje zamene.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sun, 3 Sep 2017 13:09:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/121226/ovu-komade-garderobe-obavezno-izbacite-iz-ormana-jer-privlace-negativnu-energiju.html
Ove stvari nikako ne smete nositi ako putujete avionom! http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/120869/ove-stvari-nikako-ne-smete-nositi-ako-putujete-avionom.html Neke žene vole da putuju udobno, pa su tako i obučene, a ima i onih koje vole da pokažu da prate trend.

Pratite nas i na Viberu!

Bilo kako bilo, postoje neki komadi koje ne želite da obučete kada idete na aerodrom jer će vas zbog njih duže zadržati. A i iznerviraćete druge koji stoje iza vas u redu, i verovatno pokvariti sebi putovanje koje još nije ni počelo. Ova 4 komada obavezno izbegavajte kada se spremate za odlazak na aerodrom:

Maksi haljine i suknje

Ako ne volite da vas pretresaju na aerodromu, onda nemojte obući haljinu ili suknju do poda. U većini slučajeva policajac će morati da proveri da li skrivate nešto ispod i zadržaće vas više zbog vašeg modnog izbora.

Ukosnice

Sigurno ne želite da aktivirate detektor metala, a to će napraviti i jedna obična ukosnica u kosi. Pre putujte raspuštene kose, pa frizuru napravite nakon sletanja, savetuje espreso.rs.

Pantalone sa mnogo džepova

Još jedan odevni komad koji mami na pretresanje, a što više džepova imate, to će vas zadržati više. Još ako imaju metalne patentne zatvarače ili dugmiće, onda ćete aktivirati i alarm, pa će se čitav proces odužiti.

Metalne narukvice i ogrlice

Za putovanje vam zaista nije potreban sav nakit koji imate. Osim ako ne želite pola dana da provedete na aerodromu...

]]>
Sun, 27 Aug 2017 13:07:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/120869/ove-stvari-nikako-ne-smete-nositi-ako-putujete-avionom.html
Fejskini - novi trend na plažama, ali čemu služi? http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/120847/fejskini---novi-trend-na-plazama-ali-cemu-sluzi.html Pojavio se novi trend na plažama, potekao iz Kine, ali se masovno širi na ostale obale Azije.

Bikini je prošlost, jer je sada u modi fejskini. Iako ga Kineskinje razumeju, stanovnicima drugih krajeva sveta izgleda pomalo zastrašujuće.

Pošto se u Aziji izuzetno ceni svetla put, Kineskinje su pronašle način kako da je sačuvaju. Fejskini je parče tkanine koje štiti lice od tamnjenja na suncu, algi i ujeda meduza. Izumeo ga je Džang Šifan iz Kingdaa, 2004. godine, piše "Lounli planet". 

Fejskini u potpunosti prekriva lice i vrat, a izuzetak su jedino otvori za oči, usta i nos. 
Kako vam se čini ova maska protiv sunčevih zraka? Mnogima je asocijacija na onu koju nose lopovi i provalnici, a vama?

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Fri, 25 Aug 2017 12:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/120847/fejskini---novi-trend-na-plazama-ali-cemu-sluzi.html
Od PEŠKIRA napravila BRUSHALTER koji je mnogim ženama pomogao pri DOJENJU! Kako vam se čini? http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/120672/od-peskira-napravila-brushalter-koji-je-mnogim-zenama-pomogao-pri-dojenju-kako-vam-se-cini.html Zamislite da nosite brushalter napravljen od peškira? Jednoj majci Erin Robertson iz Amerike je ta ideja pala na pamet, a sve zbog toga da bi olakšala dojenje i sam period posle trudnoće.

Pratite nas i na Viberu!

Prvo je naučila da šije preko Jutjuba, a zatim je uzela sve peškire iz stana i počela da pravi svoj prvenac. Zatim je uzorke poslala svojim prijateljicama, takođe novopečenim mamama, ne bi li videla iskrene utiske. Sve drugarice su bile oduševljene i rado su je podržale da proizvod lansira na više.

Brushalter je napravljen od mekanog peškira, savijenog na krajevima prateći liniju dojki, koji je imao cilj da upija mleko tokom dojenja deteta. Takođe, prijatan je za osetljive bradavice.

Pravi naziv je "ta-ta držač za grudi", koje mnoge žene odmah posle povratka kući skinu pravi grudnjak i stave ovaj, jer kako kažu, udobnost koju on pruža je neprocenljiva.

]]>
Tue, 22 Aug 2017 12:09:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/120672/od-peskira-napravila-brushalter-koji-je-mnogim-zenama-pomogao-pri-dojenju-kako-vam-se-cini.html
Šta Lena Kovačević najviše voli kod Sarajevskog filmskog festivala? http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/120274/sta-lena-kovacevic-najvise-voli-kod-sarajevskog-filmskog-festivala.html Na crvenom tepihu Filmskog festivala u Sarajevu mogli smo da naiđemo na mnoge poznate ličnbosti, koje su se za ovu priliku svečano obukle. Jedna od njih je muzičarka Lena Kovačević i vrlo je počastvovana što je deo festivala, jer je od malena rasla u "filmskoj porodici".

Oliver Stoun "zapalio" Sarajevo, a Lepa Brena je za njega imala samo jednu želju...

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Tue, 15 Aug 2017 09:30:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/120274/sta-lena-kovacevic-najvise-voli-kod-sarajevskog-filmskog-festivala.html
Za žene sa malim grudima - Kako da odaberete idealan grudnjak? http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/80016/za-zene-sa-malim-grudima---kako-da-odaberete-idealan-grudnjak.html Želite da istaknete grudi ali ne znate kako? Donosimo vam nekoliko korisnih saveta.

Naravno, ne možete imati pin-up grudi, ali uz pomoć par saveta i dobrog držanja situacija se može drastično promeniti. Ne mislimo na to da je potrebno da gurate čarape u grudnjak. Nipošto. Opustite se, nije sve uvek u veličini grudnjaka, već i u držanju, samouverenosti.

Ne treba da se osećate loše zbog toga što su vam grudi male i to ima svoj prednosti – i to velikih. Danas više nisu tako IN žene sa velikim grudima, ali i dalje privlače pažnju i žena i muškaraca.

Pratite nas i na Viberu!

Grudnjaci

Važno je da znate tačno koja veličina grudnjaka vama odgovara, bez obzira da li imate male ili velike grudi. Sami možete da utvrdite koja je vaša veličina i to tako što ćete metrom izmeriti obim tačno ispod grudi. Broj obično zaokružujete, a žene sa manjim grudima mogu da dodaju i nekoliko cm. Nakon toga metar omotajte oko najšireg dela grudi da biste odredili dubinu korpe koja vam odgovara. Dobijeni broj oduzmite od broja koji ste dobili merenjem obima ispod grudi.

Ako je taj broj manji od 1 dubina korpe je AA, 1=A; 2=B; 3=C; 4=D; 5=DD ili E, 6=F; 7=G; 8=GG; 9=H ili I.

Znači ako vam je obim ispod grudi recimo 80, a na najširem delu grudi 82, onda je vaša veličina grudnjaka 80B. Pošto su evropske mere svedene na brojeve 70, 75, 80, 85, 90 i vi obim ispod grudi (kada budete merili) zaokružite na neki od ovih brojeva.

Odabir

Sada možete da pronađete idealan grudnjak za vas. Naravno, žene sa manjim grudima ne moraju da brinu mnogo o kaišićima na grudnjacima, težini grudi, blovima u ramenima. Ali, to ne znači da će im kupovina biti mnogo lakša.

Danas je sve teže pronaći grudnjake za žene, a da odgovaraju malim grudima. Mnoge od njih se drže udobnih sportskih grudnjaka i “topića”, ali tako samo čine grudi još ravnijima. Neki prodavci savetuju da kupujete rublje (bar grudnjake) u tinejdžerksom delu. Ako volite tipove sportskih grudnjaka nikako ne birajte one tipične, jer je njihov cilj suprotan onom koji vi želite – da istaknete grudi. Postoje grudnjaci tog tipa punjeni, sa korpicama, pa grudi izgledaju potpuno prirodno uvećane.

Ako kupujete push-up grudnjake ili one za broj veće sigurno imate problem “nepopunjenosti” i spadanja kaiščića. Izaberite grudnjak sa manjim obimom nego što je vaš. Ako ste izmerili da je obim ispod grudi 72, a vi ste ga zaokružili na 75, probajte 70-tku sa odgovarajućom dubinom korpice. Naravno, pazite da vas grudnjak ne steže previše i da ne podiže grudi preterno, jer to može dovesti do bolova u grudima i leđima.

Ne zalećite se na push – up grudnjake olako. Oni su većinom namenjeni ženama sa većim grudima. Ako ih vi budete nosili vaše grudi će izgledati neprirodno, a dobićete one praznine, jer vaše grudi ne mogu da popune korpicu. Najbolji su izbor grudnjaci bez velikog podebljanja ili punjenja, koji savršeno pašu uz vaše grudi. Oni obično imaju mali dodatni sloj, koji gura grudi malo prema centru. Ispravite se, hodajte ispravljenih ramena i samouvereno.

I ne brinite zbog malih grudi – zbog njih nećete imati bolove u leđima, neće se opustiti kao velike grudi kako budete starili, ne smetaju vam prilikom vežbanja i trčanja i možete udobno ležati na leđima. Dovoljni razlozi da budete ponosni na njih, zar ne?

Izvor: Lifepressmagazine.com

]]>
Sat, 5 Aug 2017 14:44:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/80016/za-zene-sa-malim-grudima---kako-da-odaberete-idealan-grudnjak.html
Engleza u šortsu poslali kući s posla, vratio se u haljini. A kako je u Srbiji? http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/119755/engleza-u-sortsu-poslali-kuci-s-posla-vratio-se-u-haljini-a-kako-je-u-srbiji.html Nesnosne letnje vrućine, osim što izazivaju nervozu, unose i razdor između muškaraca i žena. Muškarci smatraju da su dame privilegovane jer na posao mogu u haljinama i u sandalama, dok oni moraju da se kuvaju u pantalonama umesto u bermudama. Jedan Englez oštro je protestovao na tu temu, a ekipa „Letnjih 150 minuta“ istraživala je da li se kratko toleriše u Srbiji.

Novinar emisije „150 minuta“ ušao je u šortsu u državne institucije. Kako je ušao, tako je izašao. Deki Pantelić i Marija Radmanović pozvali su u goste stručnjaka za modu da objasni šta je kulturno, a šta nije. Devojke, možda se baš vi najviše iznenadite!

Nije ni "napolju" ništa drugačije, tek da znate, ako vam padne na pamet da se žalite na uslove. Jedino što nas razlikuje od "sapatnika" po dres kodu jeste smisao za humor. A Englezi, zna se, imaju baš specifičan. 

Kada je krenuo na posao, dvadesetogodišnji Džoi Bardž postavio je na Tviteru pitanje da li muškarci mogu da dođu na posao u šortsu, kada već žene mogu da nose kratke haljine. Nepun sat kasnije, poslali su ga kući da se presvuče.

Presvukao se. „Uskoro će me poslati kući“, napisao je Džoi kada je nazad na posao krenuo u haljini.

Ali, dogodilo se neočekivano: njegov šef nije mogao da poveruje šta se dogodilo, a iz straha da bi i drugi zaposleni mogli da počnu da dolaze u haljinama, odobrio je muškarcima šortseve na poslu, ali u diskretnim, tamnim bojama.

]]>
Tue, 1 Aug 2017 18:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/119755/engleza-u-sortsu-poslali-kuci-s-posla-vratio-se-u-haljini-a-kako-je-u-srbiji.html
Saveti za uspešan šoping: Sa malo para do nekoliko izuzetnih krpica http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/119616/saveti-za-uspesan-soping-sa-malo-para-do-nekoliko-izuzetnih-krpica.html Vreme je velikih letnjih rasprodaja. Na svakom koraku nas mame popusti od 20, 30 pa čak i 70 posto, a kupoholičarke im ne mogu odoleti. O tome kako pametno kupovati, kada krenuti u šoping i izbeći gužve pred kabinama, kojim odevnim predmetima dati priorit, posavetovala nas je modna blogerka u reportaži „150 minuta“.

]]>
Fri, 28 Jul 2017 16:30:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/119616/saveti-za-uspesan-soping-sa-malo-para-do-nekoliko-izuzetnih-krpica.html
Zašto su sve žene "odlepile" na ovaj kupaći kostim? http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/119196/zasto-su-sve-zene-odlepile-na-ovaj-kupaci-kostim-.html Već neko vreme se na Instagramu pojavljuje bikini čiji je gornji deo vrlo specifičan.

Sličan je standardnom, onom koji većina žena ima u svom ormanu, ali ovom je gornji deo u obliku slova "w".

Reč je o VINO top kupaćem kostimu koji grudima daje "push up" efekat. Na oko je lep, ali cena mu je mana. Košta 79 australijskih dolara, što otprilike iznosi 7 000 dinara. Možete ga naručiti poštom. 

Kako vam se čini?

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Sun, 23 Jul 2017 14:45:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/119196/zasto-su-sve-zene-odlepile-na-ovaj-kupaci-kostim-.html
Seks i grad na Danilov način: "Izgleda kao da ti je nešto napalo nogu!" http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/119297/-seks-i-grad-na-danilov-nacin-izgleda-kao-da-ti-je-nesto-napalo-nogu.html Ove sezone, dlakave papuče su pravi modni hit. Dok ih jedne žene nose, druge ne znaju čemu ova bizarna obuća služi. Reporter 150 minuta, Danilo Mašojević, odvažio se da kupi jedan par ovih papuča i u njima prošeta po gradskim ulicama. Pogledajte reakcije prolaznika - ko misli da liče na psa, kakve savete za održavanje je dobio, zašto nekima izgleda kao da je Danilu "nešto napalo nogu" i šta se desilo kada je izuo "zečeve"...

Pogledajte zaista sjajan i duhovit prilog!

]]>
Fri, 21 Jul 2017 14:39:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/119297/-seks-i-grad-na-danilov-nacin-izgleda-kao-da-ti-je-nesto-napalo-nogu.html
Maznite frajeru staru majicu i napravite odličan odevni komad za leto http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/77783/maznite-frajeru-staru-majicu-i-napravite-odlican-odevni-komad-za-leto.html Dame, kredu i makaze u ruke i secite rukave na starim pamučnim majicama svojih momaka ili muževa. Pogledajte kakav odevni komad možete da dobijete!

]]>
Sun, 16 Jul 2017 10:04:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/77783/maznite-frajeru-staru-majicu-i-napravite-odlican-odevni-komad-za-leto.html
Stavite farmerke u zamrzivač i dobićete... http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/118718/stavite-farmerke-u-zamrzivac-i-dobicete-.html Ovu "foru" probaćete već danas!

Pratite nas i na Viberu!

Najbolji način da operete farmerke i sačuvate njihovu formu jeste da ih strpate u zamrzivač, kažu stručnjaci za tekstil.

Prema savetima modnih stručnjaka, farmerke treba što ređe da peremo, jer se pranjem u mašini uništava njihova tekstura i gubi forma. To ne znači da apsolutno nikada ne treba da ih peremo, jer bi to bilo prilično odvratno, ali postoji manje bolno rešenje za čišćenje vaših farmerki.

Potrebno je da ih spakujete, stavite u plastičnu kesu i gurnete u zamrzivač. Na taj način ćete ih zaštiti od gubitka boje i rastezanja, a hladnoća će ubiti bakterije i osvežiti vaše pantalone.

Ukoliko ste za ovaj trik tek zaznali, a mašina je uništila vaš omiljeni par, znamo i kako da vratite u život pretesne farmerke. Za to će vam biti potrebna voda, a posle toga se slobodno bacite na cepanje, jer su ovog leta takvi modeli ponovo u modi.

Izvor: index.hr/ Noizz

]]>
Sat, 15 Jul 2017 10:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/118718/stavite-farmerke-u-zamrzivac-i-dobicete-.html
Nort ima samo 4 godine, a već nosi korset? Javnost napala Kim, a onda se ona konačno oglasila... http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/118924/nort-ima-samo-4-godine-a-vec-nosi-korset-javnost-napala-kim-a-onda-se-ona-konacno-oglasila-.html Kao i svaka majka, Kim Kardašijan voli da njena ćerka bude najlepša i najmodernija, ali čini nam se da je sada malo preterala.

Najpoznatija starleta je ovaj put svoju ćerku obukla kao manekenku za modnu pistu, i tako na društvenim mrežama izazvala lavinu negativnih komentara.

Mala Nort je sa majkom prošetala ulicama Njujorka u narandžastoj satenskoj haljini i korsetu!

"Kuda je ovaj svet krenuo? Počeli smo bebe da oblačimo u korsete i saten", "Alo ljudi, ovo je strašno! Pa ona je samo dete", "Bolesno je četvorogodišnjem detetu obući korset. Kakvu poruku šaljete seksualnim predatorima? Obuci je u Mini Maus majicu", samo su neki od komentara roditelja.

S obzirom da se cela situacija otrgla kontroli, Kim se ubrzo oglasila i objasnila o čemu je reč. 

"Nikada svojoj devojčici ne bih obukla korset. Opustite se, to je samo haljina. U pitanju je običan tekstil koji izgleda kao korset", rekla je starleta.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Thu, 13 Jul 2017 12:16:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/118924/nort-ima-samo-4-godine-a-vec-nosi-korset-javnost-napala-kim-a-onda-se-ona-konacno-oglasila-.html
Ovo nikad niste probali! Trikovi kako da sprečite RASTEZANJE kupaćeg kostima http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/118755/ovo-nikad-niste-probali-trikovi-kako-da-sprecite-rastezanje-kupaceg-kostima-.html Pred svaku letnju sezonu kupujete kupaći kostim, jer se stari rastegao i tako promenio oblik. To je zato što ne pazite na koji način ga perete. Ali od sada vam to neće biti problem, jer vam otkrivamo kako da svom kupaćem kostimu produžite vek trajanja, i tako uštedite novac.

Pratite nas i na Viberu!

Pravilno ga perite

Iako ga je lako ubaciti u mašinu za veš, perite ga isključivo na ruke. Koliko god bio kvalitetan i činio se izdržljivim, sunce, znoj i so ostavljaju posledice na njemu, tako da sa njim treba nežno.

Sušite ga na žici

Osetljiva odeća poput kupaćeg kostima se isključivo suši napolju, na žici, nikako u sušilici (mašini za veš).

Pazite kako ga nosite

Ne sedajte baš svugde kad ste u njemu. Zaštitite ga, tako što ćete ispod sebe staviti peškir ili nešto slično, a ne direktno sesti na beton/kamenčiće, piše net.hr.

]]>
Tue, 11 Jul 2017 09:52:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/118755/ovo-nikad-niste-probali-trikovi-kako-da-sprecite-rastezanje-kupaceg-kostima-.html
STRAVA ili UŽAS? Od sada kupaći nije potreban, jer je ovo novi svetski trend na plažama http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/118446/strava-ili-uzas-od-sada-kupaci-nije-potreban-jer-je-ovo-novi-svetski-trend-na-plazama.html Ovaj modni trend pokrenula je body umetnica Mia Kenington, poznatija pod imenom "The Gypsy Shrine" .

Reč je o ulepšavanju grudi uz pomoć scetlucavog spreja, iscrtavajući različite oblike. Nosi se i danju i noću, a mnoge devojke ga nanose baš pred noćne žurke na plaži.

Žene koje su se već odlučile za ovakav javni nastup, na bradavicama stavljaju i nakit kako bi poprsje učinile što privlačnijim.

Gliter grudi već su osvojile britanske festivale, a trend se toliko dopao nekim ženama da izlaze na žurke apsolutno prekrivene gliterom.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 5 Jul 2017 10:15:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/118446/strava-ili-uzas-od-sada-kupaci-nije-potreban-jer-je-ovo-novi-svetski-trend-na-plazama.html