Prva Srpska Televizija :: Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/rss.html Nekada su se zvale "pederuše", a sada su MODERNIZOVANE i ponovo su IN! http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/129926/nekada-su-se-zvale-pederuse-a-sada-su-modernizovane-i-ponovo-su-in.html Da li vam se dopadaju?

Torbe poznate kao 'trendseterke' se ponovo vraćaju u modu! Sigurno ih imate u ormaru ali ih od 90-ih niste koristile. U prošlom veku su se kombinovale sa kratkim majicama koje otkrivaju stomake i suskavim trenerkama, pa su se torbice vezale oko struka. Drugi naziv za njih su 'pederuše'.

Međutim, danas izgledaju mnogo elegantnije i dobile su nov naziv - fanny pack torbice i idealne su za predstojeće proleće, savetuje cdm.me.

Nakon luksuznog izdanja kuće Gucci, torbica je svoje mesto već pronašla u kolekcijama high street brendova COS i Zara, ali i oko struka devojaka koje insistiraju na opuštenom i modernom stilu.

Da li vam se dopadaju?

]]>
Wed, 21 Feb 2018 15:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/129926/nekada-su-se-zvale-pederuse-a-sada-su-modernizovane-i-ponovo-su-in.html
Imate ŠIROKE KUKOVE? Ove odevne komade svi imaju u ormaru i idealni su za sužavanje http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/129848/imate-siroke-kukove-ove-odevne-komade-svi-imaju-u-ormaru-i-idealni-su-za-suzavanje.html Modni stilista Mikaela Erlanger, koja sarađuje sa holivudskim zvezdama poput Dženifer Hudson, Hilori Svank i Lupite Hjongo, zna sve tajne pametnog i lepog odevanja i sada ih deli sa onima koji ne vole svoje široke kukove. Kako Mikaela tvrdi, svi u ormaru imate odevne komade koji vizuelno smanjuju kukove. A usput su uvek u modi.

Duboke pantalone

Lagana tkanina i postavljeni džepovi na elegantnim i dubokim pantalonama su idealan pogodak! Ne samo da će vam suziti bokove, već će vam u njima i noge izgledati tanje.

"Pencil" suknja

Ovaj klasični kroj suknje, koji nikad ne izlazi iz mode, laska tvojim bokovima više i bolje od bilo kog drugog odevnog komada. Biraj modele koji padaju taman do kolena i ne sužavaju se preterano pri dnu. Ravni ili zvonasti kroj najbolji je odabir za žene sa širim bokovima.

Pratite nas i na Viberu!

Svila
Najveća prednost svilenih, ali i satenskih komada je upravo to kako padaju na telu! Lepršava i prozračna tkanina lagano će prekriti sve kritične zone, ali i izdužiti celu siluetu. Haljine, pantalone i suknje od svile apsolutno su najbolji odabir za sve devojke zaobljene figure, tvrdi miss7.24sata.hr.
]]>
Tue, 20 Feb 2018 14:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/129848/imate-siroke-kukove-ove-odevne-komade-svi-imaju-u-ormaru-i-idealni-su-za-suzavanje.html
Nekada nijedan dan niste mogle da zamislite bez nje, a sada se opet vraća u modu! (FOTO) http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/129629/nekada-nijedan-dan-niste-mogle-da-zamislite-bez-nje-a-sada-se-opet-vraca-u-modu-foto.html Na Nedelji mode u Njujorku, modnom svetu su predstavljeni trendovi koji nas čekaju na proleće 2018.

Retro hitovi su uveliko u modi, a plastična šnala-štipaljka je jedan od njih koji je upravo ušao na velika vrata. 

Jedna od privih koja ju je prošetala bila je majka neurednosti i predstavnica masne kose - Rejčel Grin iz "Prijatelja", odnosno Dženifer Aniston. 

Plastični hibrid kiča i nemara pojavio se trijumfalno na reviji Aleksandra Vanga, a poznati se već utrkuju u prisećanju kako se to nekad nosilo. Prva među njima je, očekivano, Kim Kardašijan.

Ako želite da budete prvi među prvima koji će ponovo udahnuti život plastičnim kandžama u kosi, zaronite među stare stvari u fiokama - u suprotnom ćete morati da pucate pare na najnovije modele koji se od starih ne razlikuju bukvalno ni po čemu, piše noizz.rs.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 14 Feb 2018 14:00:00 +0100 Moda http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/129629/nekada-nijedan-dan-niste-mogle-da-zamislite-bez-nje-a-sada-se-opet-vraca-u-modu-foto.html
Ovaj komad NAKITA je 90-ih bio vrlo popularan, a danas se vraća u modu! I ne, nije reč o zlatnim kajlama http://www.prva.rs/zivot/stil/moda/129409/ovaj-komad-nakita-je-90-ih-bio-vrlo-popularan-a-danas-se-vraca-u-modu-i-ne-nije-rec-o-zlatnim-kajlama.html Šuškave trenerke, Air Max patike i kajla oko vrata su definitivno jedan od sinonima za vreme 90-ih prošlog veka.