Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Moda

29. 08. 2013. 16:38   >>  16:54 Izvor: IZVOR: SUPER ŽENA

Sako - uvek u modi!

Sako nije više samo deo poslovnog izgleda i simbol bankarskih službenika. U sakou možete izgledati boemski, sportski, retro ili poslovno, u zavisnosti od ostatka garderobe koju ste uz njega uklopili.

Sako je veoma praktičan, jer može da vas zaštiti od hladnoće, i može da se kombinuje uz sve: farmerke, haljinu, pantalone, bermude ili suknju. 

U zavisnosti od kroja, materijala, boje i od toga sa čim ga uparujete, možete da izgledate romantično, poslovno ili elegantno. Sako može biti od svile, tvida, pliša, džinsa ili pamuka, šaren, jednobojan ili na pruge, a oblik i dužina mogu da variraju. Posebno su moderni uski sakoi koji imaju zavrnute rukave. Na sako uvek možete zakačiti neki zanimljiv broš ili staviti maramu i tako dobiti nov komad odeće. 

U jesenjim kolekcijama skoro svih dizajnera, ove sezone sako je nezaobilazan deo odeće. U trendu su uski i kratki sakoi raznih boja i materijala, ali ako vam kojim slučajem ovaj model ne stoji, vratite se klasičnim krojevima do kukova, koji ostaju neprevaziđeni. 

Izvor: b92.net/superzena

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari