Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Moda

04. 03. 2018. 14:00   >>  11:49

Pronađite FARMERKE koje odgovaraju vašoj GRAĐI TELA! Nudimo vam 4 tipa... (FOTO)

Kada vam neko kaže da vam farmerke dobro stoje, to znači da su u potpunosti prilagođene vašem telu i ujedno sakrivaju nedostatke. Ako do sada niste pronašle model farmerki koje vam odgovaraju, vreme je da to učinite i to uz pomoć ovih modnih saveta.

Izdvojićemo nekoliko tipova farmerki: dubokog struka, kilotame, uske farmerke i bojfrend.

Zvoncare 

Baš kao što je prikazano na slici, prvi model teksas zvoncara je savršen za dame vitke građe, koje nemaju previše izražene kukove. Ovaj kroj zaista mogu da nose sve devojke koje nemaju previše široke bokove u odnosu na struk i ramena. Prednost je što će vam izdužiti noge, čak ako one nisu previše dugačke. 

Uske (skini) farmerke

Uski modeli farmerki su takođe namenjeni damama vitke i skladne građe. Na njima se jednostavno ocrtava svaki višak, a moguće je da vam pojedini modeli (posebno ako imaju nizak struk) vizuelno dodaju kilograme.

Kilote 

Model kilota pantalona, koje se šire u blago zvono i završavaju na pola lista, u prethodnoj sezoni je najavljen kao veliki trend, te je potpuno osvojio svetske trendseterke. Za razliku od skini modela, kilote mogu da nose dame svih konfekcijskih brojeva. Važno je da budete obazrivi pri izboru obuće, jer bi duboka i ravna cipela mogla vizuelno da vas skrati, piše superžena.b92.net.

Bojfrend farmerice 

Bojfrend, u prevodu dečačke farmerice, već godinama su popularne u modnom svetu i gotovo da ne postoji dama koja ne poseduje ovaj model farmerica. Prednost im je što su šire i poseduju ravan kroj, te doslovno prekrivaju svaku nesavršenost i savršen su izbor kada treba da prekrijemo koji kilogram viška.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari