Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Moda

03. 02. 2018.   >>  09:46

BEZ STEZNIKA I FOTOŠOPA: Trend kako da odmah izgledate mršavije

Pokušale ste raznorazne dijete i nisu delovale, i jedino što ste vi shvatili tokom praktikovanja posebnih režima ishrane jeste da vi jednostavno niste za to. Volite hranu i uživate u njoj. Kad god imate poseban događaj na kojem želite da izgledate dobro, vi se osećate debelo. Postoji jedan trik koji vam može spasiti dan i oraspoložiti vas. I ne, to ne podrazumeva neudobne steznike niti uske haljine u kojima jedva dišete.

Reč je o naramenicama.

Britanska novinarka i voditeljka Kejt Geravej napravila je pravu buru na društvenim mrežama kad je podelila dve fotke u istoj haljini, s tim što na desnoj slici izgleda znatno mršavije. Mnogi su se zapitali da nije u pitanju fotošop, ali voditeljka je otkrila da je u pitanju trik koji koristi svaki put kad želi da izgleda mršavije - naramenice.

Prema njenim rečima, ovo je fora koju bi trebalo da koriste sve žene kojima su kukovi širi od ramena, jer se postiže ravnoteža zbog koje struk izgleda znatno tanje, a čitava figura mršavije.

"Ovo radim svaki put. Ako imate kukove poput mojih, naramenice će napraviti idealan balans", napomenula je Kejt, dodavši da ne koristi one starinske naramenice, od sunđera, već moderne silikonske koji se uopšte ne promećuju ispod odeće.

Iako većini devojaka naramenice bude uspomene na lude osamdesete i modu koja više pristaje našim mamama nego nama, istina je da su naramenice jako moderne i gotovo da nema trendseterke koja ih nije prošetala u poslednjih nekoliko godina, piše noizz.rs.

Možda nije za svakoga, ali za devojke koje imaju takozvanu građu kruške, ili za one devojke koje se ne boje da malo eksperimentišu sa estetikom odevanja, ovo može da bude sjajan način ne samo da istaknu struk i učine da im fugura izgleda tanje, već i da se istaknu u masi.

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari