Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Moda

30. 01. 2018. 09:15   >>  08:48

Na njene čizme iznad kolena "odlepili" su svi političari... Kako se vama čine? (FOTO)

Direktorka za komunikacije Bele kuće, Houp Hiks je kao desna i leva ruka Donalda Trampa prisustvovala Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Došla je zajedno sa američkom delegacijom i zasenila je sve pripadnike jačeg pola.

Houp je nosila duboke čizme iznad kolena koje je platila 800 dolara, i svojim autfitom je pokazala da se ovaj model čizmi može nositi i u formalnim prilikama, ne izgledajući nepristojno i degutantno. 

Pažnju je privukao i njen kaput DKNY od 500 dolara.

Stil Houp Hiks je prvi put bio u prvom planu na turneji Donalda Trampa po Aziji, kada su sve žene na zvaničnoj večeri u Tokiju obukle haljine, a ona se pojavila u seksi smokingu sa leptir mašnom.

Melanija Tramp nije došla sa suprugom u Davos, već je ostala u Americi. Pošto u medijima poslednjih dana kruži priča da je američki predsednik u vezi sa porno zvezdom Stormi Danijels, priča se da Melanija sa suprugom ne razgovara i da im se brak raspada.

Houp Hiks ima samo 29 godina i najmlađa je šefica za javne komunikacije u istoriji Bele kuće. Pre nego što se 2016. priključila kampanji Donalda Trampa nije imala ni dan političkog iskustva, piše noizz.rs.

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari