Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Lepota

02. 10. 2018. 10:22   >>  10:26

Šta sve treba da bacite pre tridesete?

Stvari koje godinama ničemu ne služe samo skupljaju prašinu i kradu nam energiju. Izbacite sve ono što vas nesvesno guši, a pritom ničemu ne služi: staru odeću, previsoke cipele, pokidan nakit...

Žene su poznate kao "hrčci", jer do groba čuvaju stvari koje im već decenijama ničemu ne služe. A, istina je da nas one samo, sakupljajući prašinu, zatrpavaju i kradu nam energiju. Nepisano pravilo glasi da već pre 30. godine treba da izbacite sve ono što vas nesvesno guši, a pritom ničemu ne služi.

Odeća koju ne nosite

Ako vam neki komadi odeće jednostavno ne odgovaraju, ne osećate se udobno u njima, ne sviđa vam se kako vam stoje ili im treba prepravka, a odlažete je bar dve godine, znači da bez njih komotno možete da prođete. Isto važi i za komade bele garderobe koja je odavno požutela i kožne koja je popucala.

Preuske farmerke

Verovatno imate omiljene farmerke u koje niste godinama ušli, jer su preuske. Ne zaluđujte se više da će vam ikada više stajati tako dobro kao u srednjoj školi, nego ih bolje poklonite nekom.

Previsoke cipele

Kada ste poslednji put obuli sandale sa previsokom štiklom, a stoje vam u kutiji godinama? Bolje je da ih prosledite nekome ko će ih nositi, a ne da "spavaju" kod vas.

Pokidan nakit

Minđuše kojima fali par, ogrlica koja ne može da se zakopča ili narukvica koju nikada niste voleli da nosite samo skupljaju prašinu, a ničemu ne služe.

Izvor: novosti

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari