Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Lepota

05. 08. 2018. 10:00   >>  08:20

Ova ČETIRI kozmetička proizvoda tokom leta MORATE da držite u frižideru!

Produžite rok omiljenim proizvodima za ulepšavanje...

Koliko ste do sada puta morali da bacite u smeće svoj omiljeni ruž jer vam se rastopio na vrućini?

Ali ono što možda ipak niste primetili jeste i da je vaša hidratanta krema preko leta izgubila na efikasnosti, takođe zbog vrućine. Zato biste tokom letnjih meseci neke mejkap i kozmetičke proizvode trebali da čuvate u frižideru, a o kojim je tačno proizvodima reč, otkrivamo vam u nastavku:

Krema za područje oko očiju
Iznenađujuće, ali ovaj proizvod bi trebali da držite u frižideru i tokom ostatka godine. Kada je ohlađena, krema za područje oko očiju će biti efikasnija i pomoći vam da smanjite natečenost i crvenilo te će brže delovati na podočnjake, kaže dermatolog Kenet Mark.

Ruževi i sjajevi
Jeste li znali da nijedan od ovih proizvoda nikada ne biste trebali da držite u autu? Pogotovo preko leta jer zbog vrućine mogu promeniti teksturu, izgubiti na kvalitetu i raspasti se. To takođe važi i za čuvanje ruževa i sjajeva u torbici.

Maska za lice
Bilo da se radi o maski od tkanine ili od gline, rashlađene deluju puno bolje i pružaju divan osećaj na licu tokom letnjih vrućina. S druge strane, ako ih ostavite u zagrejanom prostoru, izgubiće na kvalitetu i biće manje efikasne.

Ulje za lice
Sunčeva svetlost i toplota mogu pokvariti ulje za lice. Stoga ga čuvajte u frižideru preko leta, a tokom ostatka godine na nekom mračnom i, takođe, hladnijem mestu, na primer u ormariću u kupatilu.

Izvor: Index.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari