Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Lepota

31. 12. 2017. 10:30   >>  11:07

Još nije kasno da sami napravite frizuru za doček: Predstavljamo vam 10 jednostavnih, ali predivnih frizura!

Posle stajlinga, nikako nemojte zanemariti planiranje frizure za novogodišnju noć.

Voleli ili ne voleli novogodišnje praznike, morate da priznate da to poslednje veče u godini ima neku posebnu čar i magiju i svi želimo da u savršenom izdanju dočekamo novo poglavlje života. Upravo zato, pronašli smo 10 divnih frizura koje su idealne za praznične zabave i sigurni smo da ćete uspeti da iskopirate bar nekoliko.

Asesaor za kosu u duhu praznika

Prirodna kovrdžava kosa

Pustite svojim loknama da budu prirodne, neobuzdane, divlje... Ukoliko želite glam izgled, ispravite kosu samo u korenu, a ostatak neka bude kao što i inače nosite.

Pletenica sa štrasom

Za novogodišnji look dodajte pletenicama malo sjaja i štrasa, ili ukrasite sjajnim gumicama kako biste postigli elegantniji izgled.


Mašna u kosi

Romantka i klasika nikad neće izaći iz mode, a naš predlog je da spojite ta dva. Plišana mašna poput one koju ste nosili kada ste bile male delovaće i sada nežno i lepo.


Niska punđa

Ukoliko želite da pokažete svoje savršene minđuše, ali i izgledate glamurozno i da vam ne smeta kosa dok đuskate, niska punđa je svakako najbolji izbor.

Konjski rep

Pritom ne mislimo na klasično podignutu kosu, već na frizuru koja je ove godine postala toliko popularna i namenjena je devojakama s dugom kosom. Ukrasite kosu i biserima kako biste dobili praznični look i verujte namm niko vam neće odoleti.


Zlatni rajf za kratku kosu

Piksi i kratko ošišanu frizuru ukrasite neobičnim ili zlatnim rajfom.


Holivudski talasi

Praznici su pravo vreme da izgledate glamurozno, a ukoliko do sada niste isprobali efekat holivuskih talasa, novogodišnje veče je pravo vreme.


"Mokra" kosa

I dodajemo začešljana unazad! Baš poput glumice Lusi Hejl koja svoju paž frizuru posebno stilizuje za glamurozne prilike.


Krupne lokne

Ako baš želite da u novogodišnjoj noći imate lokne, na raspolaganju vam je još jedna varijanta krupnih i zavodljivih lokni koje će delovati glamurozno i neodoljivo.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari