Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Lepota

13. 09. 2017. 14:00   >>  14:05

Usne koje zavode: Ove nijanse karmina će obeležiti jesen

Vaša torbica za šminku ove jeseni mora biti bogatija bar ze neku od ovih nijansi karmina...

Vamp jesenji izgled koji krasi crni ili tamno crveni karmin, do sada su nosile devojke isključivo pankerskog ili gotičkog stila.

Od sada, karmine ovih boja mogu da nose sve devojke nebitno kojem modnom stilu pripadaju.

Ove jeseni, duboki burgundi i crveni tonovi, kao i crni karmin dolaze u glavne make-up trendove. Ukoliko do sada niste isporbali ovako nešto i sada baš imate žeju, neophodno je da pre toga pogledate neke od primera ili tutorijala kako se nose ove boje karmina. Ovakav stil traži svedenost i umerenost.

Kada koristite na primer, crni karmin dovoljno je da nanesete samo malo pudera i maskare jer ništa drugo pored usana u total black boji ne bi trebalo da bude prenaglašeno.

Sa druge strane, karmini boje vina i burgudni nijanse zahtevaju malo poigravanje sa senkama i seksepilnim ajlajnerom koji će pored senzualnih i seksi usana dodatno povećati senzualnost vašem izgledu.

Takođe, jedna od nijansi koju nismo pomenuli a isto spada u kategoriju smelih karmina za ovu jesen, svakako je ljubičasta boja. Ova nijansa karmina savršeno pristaje plavušama a mogu da ga nose i crnokose devojke.

Najvažnije je da pronađete vašu nijansu i da je nosite sa stilom!

Izvor: stiklaipatika.com

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari