Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Putovanja

04. 06. 2017. 12:26   >>  08:57

Nećete verovati šta sve putnici zaboravljaju na kruzerima!

Kruzeri godišnje ugoste milione gostiju pa nije uopšte čudno što osoblje nađe veliki broj stvari koje su putnici zaboravili. Radnici nekoliko kompanija otkrili su na šta sve nailaze.

Portparol Konrad Linea rekao je kako su radnici jednom pronašli prsten od 18-karatnog zlata star 150 godina s inicijalima putnikovog čukundede. Prsten je vraćen vlasniku.

"Vlasnik je plakao kada smo mu rekli da smo pronašli prsten. Iako vredi blizu 2.000 evra, njemu je sentimentalna vrednost neprocenjiva", rekao je portparol.

Neretko su pronalazili zlatne Rolex satove, zubne proteze, vibratore i druge igračke za seks. Putnici takođe zaboravljaju i novac i to velike količine, kao i dokumente.

Putnici su na forumu "CruiseCritic" podelili svoja iskustva, a među najčešćim stvarima koje zaboravljaju su mobilni telefoni, digitalni fotoaparati, cipele i veš.

"Kada sam stavila kofer ispod kreveta shvatila sam da baš i nije očišćeno sve kako treba. U to sam bila sasvim sigurna kada sam ispod pronašla kondom i igračke za bradavice", napisala je jedna od putnica.

"Moj sin je jednom pronašao na sofi u baru 1.100 dolara. Prijavili smo to, ali nismo rekli o kojoj sumi je reč. Dali smo svoje kontakte i nakon 10 dana ponovo smo otišli u kacelariju, ali niko nam se nije javio. Uprava nam je rekla da zadržimo novac, ali shvatili smo da to ne možemo, pa smo ga ostavili na brodu. Sin i ja samo obišli sve radnike i dali im napojnicu", kazala je druga putnica.

Većina firmi koja poseduje kruzere sačuva izgubljene predmete do 30 dana, osim ako je reč o elektronskim cigaretama, lekovima, hrani i piću.

Izvor: 021.rs

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari