Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Putovanja

07. 06. 2018. 09:50   >>  12:13

"Kajgana na tostu, ali bez jaja": Najčudniji zahtevi gostiju

Svi mi imamo svoje preference kada je reč o hotelskom doručku, ali neki od nas imaju malo neobičniji ukus.

Eviivo je zatražio od 6.600 vlasnika ugostiteljskih objekata da podele neke od najneobičnijih zahteva za doručak koje su primili ove godine, piše B92.

Evo nekoliko odgovora:

Kajgana na tostu... bez jaja (ispostavilo se da je reč o 'kajgani' od tofu sira)

Kornfleks u pivu

Jogurt sa biberom

Tanjir prženog luka

Vindalu (popularno indijsko jelo nalik gulašu) sa kraljevskim kozicama i kuvano jaje

Par režnjeva slanine u ovsenoj kaši

Odrezak sa špagetama

Biskviti od žitarica sa marmajtom (slani namaz od ekstrakta kvasca)

Kari omlet

Dimljeni losos sa braon sosom

Musli bez mleka

Piletina sa salatom i povrćem

Pakovanje testenina i tegla sosa od paradajza sa belim lukom (gost je sam u sobi skuvao pastu za doručak)

Dimljeni losos sa kajganom... za psa

"Piletina, odrezak, pasta s lukom i kari svakako su neobičan izbor za doručak. Ali, pretpostavljam da je to jedna od čari odmora - možete da uživate u čemu god hoćete u bilo koje doba dana", izjavio je direktor Eviivoa Tomas Meset.

"Ipak, jedna od najvećih misterija je kako je neko uspeo da pojede suve biskvite sa marmajt namazom. Pokušali smo to da uradimo u kancelariji. Ne samo da ima loš ukus, već je potrebno 19 minuta da se sažvaće!", dodao je.

Inače, anketa je pokazala da 63 odsto gostiju u britanskim hotelima preferira tradicionalni engleski doručak, dok 17 odsto ljudi bira kontinentalne verzije, poput pšeničnih pahuljica i muslija sa mlekom.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari