Prva Srpska Televizija :: Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/rss.html sr http://www.prva.rs/img/logo.png Prva Srpska Televizija :: Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/rss.html Sprovedeno najnovije istraživanje! SEKS morate ČEŠĆE upražnjavati, inače... http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126573/sprovedeno-najnovije-istrazivanje-seks-morate-cesce-upraznjavati-inace-.html Shvatite ozbiljno ovo saznanje!

Mnogi bi rekli da ste histerični i pesimistični, ali ako se od ranog jutra ponašate nervozno, palite cigaretu za cigaretom, iznervira vas svaka sitnica… To ne znači da ste mrzovoljne, već da vam fali seks!

Nedavno su objavili rezultate najnovijeg istraživanja stručnjaka o posledicama koje nastaju kod žena u slučaju manjka seksa. Pa da vidimo…

Nisko samopouzdanje

Čak i ako je žena dugo u braku i veoma je privlačna, nedostatak redovnog seksa može da uništi njeno samopuzdanje. Seks pomaže u borbi sa niskim samopoštovanjem, jer se tokom seksualnog odnosa žena oseća poželjnom i seksepilnom.

Razvoj akni i drugi problemi sa kožom

Nedostatak seksa se može videti na licu. Činjenica je da koža izgleda mnogo lepše i sjajnije ako žena ima redovan seksualni život. To je zato što seks stimuliše kolagen, koji omogućava koži da izgleda mlađe i bolje. Ako je seks odsutan, koža počinje da bledi, pojavljuju se bore i bubuljice.

Loše raspoloženje i depresija

Nije tajna da je zadovoljna žena srećna žena. Seksolozi neprestano govore da je dobro raspoloženje blisko povezano sa intimnošću i to ne možete da osporite. Kada nema seksa, zbog odsustva serotonina, koji se proizvodi tokom orgazma, žena postaje sve napetija, i javlja se depresija, piše zenskimagazin.rs.

Smanjen imunitet

Studije su pokazale da ljudi koji najmanje dva puta nedeljno imaju seks, imaju imunitet 30 odsto jači od onih koji ga nemaju. Pored toga, česti intimni odnosi mogu sprečiti i virusne infekcije.

Povećan rizik od oboljenja

Kada je seks odsutan, zbog stagnacije krvnih manifestacija, mnoge žene imaju probleme sa karličnim organima. Zbog toga postoji rizik od pojave i razvoja bolesti mlečnih žlezda ili cista i tumora na jajnicima.

]]>
Mon, 18 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126573/sprovedeno-najnovije-istrazivanje-seks-morate-cesce-upraznjavati-inace-.html
Šest neverovatnih činjenica o vagini: Spasava živote, sama se štiti, može da zarobi penis... http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126551/sest-neverovatnih-cinjenica-o-vagini-spasava-zivote-sama-se-stiti-moze-da-zarobi-penis-.html Ona nije samo puki reproduktivni organ, već se prema svojoj vagini morate ophodniti brižno. Da vagina mora redovno da se čisti, dokaz je pojavljivanje iscetka koji skuplja svu prljavštinu i bakterije. Savetujemo vam da ne koristite mirisne sapune koji bi mogli da poremete vaginin pH.

Vagina menja boju

Ne znači da će celog života vagina biti iste boje. Na primer, tokom seksualnog uzbuđenja ili trudnoće, tok krvi se menja prema genitalijama, što rezultira promenu boje. Ista stvar se događa i u menopauzi. Zato, ne paničite ako ovo primetite.

Vagina se može povećati

Baš poput penisa, u trenutku kada krv počinje da se kreće ka vagini, krvni sudovi počinju da se šire. To se najčešće dešava tokom seksa.

Spasava živote

Trenutno je u toku testiranje sigurnosti endometrijskih regenerativnih stanica, odnosno “matičnih ćelija” u cilju otrivanja lečenja pacijenata kojima prete srčani udari. Te stanice su izvučene iz menstrualne krvi, iz kojih se stvaraju raznorazne stanice zavisno od potreba. U ovom slučaju, stručnjaci ih koriste za stvaranje mišićnih stanica srca.

Pratite nas i na Viberu!

Sama se štiti

Cerviks koji se nalazi između vagine i materice služi kao barijera koja sprečava strane objekte da uđu u vaginu. Zato se ne morate brinuti o tome da ćete izgubiti kondom, tampon, mentrualnu čašicu ili bilo šta što vam je privremeno bilo u vagini. Mali otvor na cerviksu neće biti dovoljno širok za takve objekte, ali je to takođe put kojim sperma ulazi u maternicu.

Može zarobiti penis

Ne šalimo se. Iako je reč o vrlo retkom fenomenu, i to se dešavalo. Tokom polnog odnosa karlični mišići stisnu penis malo jače, sprečavajući izlazak penisa iz vagine. Lekari savetuju da u tim slučajevima nazovete Hitnu pomoć i da mirujete.

Četiri vrste orgazma

Muškarci mogu imati samo jedan, dok je za žene slučaj nešto drukčiji. Orgazme možemo podeliti u četiri kategorije: klitorisni, vaginalni, kombinovani i višestruki. 

Klitorisni: Orgazam izazvan stimulacijom klitorisa, bez vaginalne penetracije.

Vaginalni: Orgazam izazvan vaginalnom penetracijom, sa malo ili ništa klitoralne stimulacije.

Kombinovani: Kombinacija klitoralne, vaginalne i, u nekim slučajevima, stimulacije cerviksa, koja za neke može biti bolna, no nekima prija.

Višestruki: Trenutak u kojem žena lagano otpušta mišiće tokom orgazma, ali ne posve. Nekoliko sekundi nakon ponovno je uzbuđena što rezultira višestrukim užitkom, opisuje miss7.24sata.hr.

]]>
Mon, 18 Dec 2017 15:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126551/sest-neverovatnih-cinjenica-o-vagini-spasava-zivote-sama-se-stiti-moze-da-zarobi-penis-.html
Zašto se zaljubljujemo u pogrešne osobe?! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/105095/zasto-se-zaljubljujemo-u-pogresne-osobe.html Baš kao što dete veruje da su njegove idealizovane projekcije istinite, jer mu to omogućava da opstane uz roditelje koji su daleko od idealnih, tako i odrasla osoba veruje u svoje idealizovane projekcije koje vode prema sreći, prihvaćenosti, zajedništvu, nežnosti i svemu ostalom što u svom životu želi imati.

No, sama pojava idealizovanih projekcija znak je da je potencijalni partner daleko od idealnog. One se javljaju samo onda kada u odnosu postoje šupljine, nedorečenosti, povrede.

Dečije projekcije su snažne. Zbog nemoći i neiskustva, mala deca u roditeljima vide bogove. Ti bogovi im omogućavaju da prežive, ispunjavaju im želje i malo-pomalo približavaju im svet koji je njima potpuno nepoznat. Kad roditelji previše odudaraju od tih idealnih, bogolikih bića kakvima ih deca vide, idealna slika roditelja popunjava se i učvršćuje putem „lekovite fantazije" koja leči emotivne povrede.

No, ta „lekovita fantazija" ima svoj rok trajanja. Ona detetu može omogućiti zdrav razvoj ličnosti i pomoći mu da razvije odbramben mehanizam, kako bi moglo živeti uz, na primer, hladnu i odsutnu majku ili agresivnog i nedostupnog oca. Ali kad-tad, stare povrede ponovo se otvaraju i idealizovane projekcije opet izbijaju u prvi plan. Taj proces najčešće se počinje odvijati kad se dogodi zaljubljivanje u „pogrešnu" osobu, iako se projekcije mogu osloboditi i u pravcu nadređenih na poslu ili u pravcu bilo koje druge osobe koja je na nekoj „moćnijoj" poziciji.

Najčešći i najlakši okidač za projekcije je nedostupnost. Kad odnos najpre krene dobro i postigne se određena bliskost, a zatim se potencijalni partner pokaže na bilo koji način nedostupnim ili, uopšteno, manje spremnim za iskren, otvoren i celovit odnos, počinju se buditi projekcije koje vode prema željenoj budućnosti.

Kad je reč o mladalačkoj zaljubljenosti, maštarije i opsesivno razmišljanje sasvim su prirodni. Idealizovanje nekog dostupnog ili nedostupnog deo je priče o emotivnom sazrevanju. No, u tridesetima, četrdesetima ili pedesetima idealizovane projekcije uznemiruju i stvaraju zbrku jer je životni kontekst drugačiji te postoji težnja za što kvalitetnijim partnerstvom.

Često od svojih klijentkinja čujem kako govore: „Sve mi je jasno, ali ne mogu to zaustaviti, ne mogu prestati misliti o njemu. Šta da radim?" Sve bi najradije htele da mogu to nekako „odrezati" jer shvataju da žele nešto što od tog muškarca ne mogu dobiti, međutim, emocije koje su putem projekcija lansirane u idealizovanu sliku nije moguće „odrezati". Moguće je samo dopustiti sebi proces isceljenja koji se temelji na priznanju nemoći i na tuzi zbog gubitka.

Idealizovane projekcije stvaraju fiktivnu moć, ideju da se može doprijeti do nekoga iako stvarnost pokazuje da to nije moguće. Nakon nekog vremena, projekcije se počinju trošiti, gubiti snagu jer nema stvarnosti koja bi ih podržala. Naprosto - ne ostvaruju se. Ideja zajedništva koja je pre davala snagu i ulepšavala život, a lice činila ozarenim propada. I u tom svom propadanju donosi sve ono što je tome suprotno: iscrpljenost i besperspektivnost koje lice čine tužnim i izmučenim.

Izvor: lovesensa

]]>
Mon, 18 Dec 2017 13:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/105095/zasto-se-zaljubljujemo-u-pogresne-osobe.html
Muškarci ISKRENO PROGOVORILI: Evo šta zapravo misle o SEKSU tokom 'onih dana' http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126527/muskarci-iskreno-progovorili-evo-sta-zapravo-misle-o-seksu-tokom-onih-dana.html Kada je reč o seksu tokom menstruacije, mišljenja muškaraca i žena su podeljena. Iako orgazmi umanjuju menstrualnu bol, ima žena kojima to nije ni privlačno ni uzbudljivo. Međutim, šta misle muškarci o seksu tokom menstruacije će vas iznenaditi!

  • Ok mi je. Dogodilo se i dogodiće se ponovo.
  • Mislim da se devojke različito odnose prema tome. Neke žele seks, dok neke žele samo da ućutite i donesete im kutiju sa sladoledom. Ja se prilagođavam.
  • Ne vidim zašto je menstruacija prepreka.
  • Odličan izgovor za seks pod tušem. Strava.
  • Muškarac voli svoju ženu svakog dana u mesecu.
  • To mi uopšte ne pada na pamet.
  • Ja sam žensko i seks je poslednja stvar o kojoj mislim kada dobijem.
  • Prvi dan, ne. Drugi dan, verojatno ne. Treći dan i kasnije? Da!
  • Sve je ok, samo podmetnemo peškir.
  • Nisam muško. Odobravam. Jer ja želim seks kada imam menstruaciju, piše cosmopolitan.hr.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Fri, 15 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126527/muskarci-iskreno-progovorili-evo-sta-zapravo-misle-o-seksu-tokom-onih-dana.html
Ni salo na stomaku, ni grudi, ni zadnjica: Na ovo muškarci najviše obraćaju pažnju tokom seksa! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126441/ni-salo-na-stomaku-ni-grudi-ni-zadnjica-na-ovo-muskarci-najvise-obracaju-paznju-tokom-seksa.html Koliko ste samo puta imale tremu pred seksualni čin, a najviše usled manjka samopouzdanja zbog lošeg izgleda vaše zadnjice, grudi, sala na stomaku ili pak strija koje se naziru tokom vođenja ljubavi. Morate znati da ne postoji savršen izgled niti zadnjice niti grudi, jer vaš partner vas voli baš takve kakvi jeste, a navedene stavke mu tokom seksa ništa ne znače.

Usta i oči. Da, to je ono na šta on najviše obraća pažnju. Tamo najbolje mogu videti da li su žene zadovoljne i da li uživaju.

Tokom jednog istraživanja, ispitanim muškarcima su pokazali fotografije žena u eksplicitnom položaju. I zauzeti i slobodni su posmatrali samo jedno – lice!

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Thu, 14 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126441/ni-salo-na-stomaku-ni-grudi-ni-zadnjica-na-ovo-muskarci-najvise-obracaju-paznju-tokom-seksa.html
'SEKS' TEST je neophodan za sve! Odgovorite na ova pitanja i upoznaćete želje svog tela! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/123459/seks-test-je-neophodan-za-sve-odgovorite-na-ova-pitanja-i-upoznacete-zelje-svog-tela.html Drage dame, ovo su pitanja u vezi sa seksom koja bi trebalo sebi da postavimo – ne može da škodi, već samo da poveća užitak u krevetu.

Šta stvarno mislim o seksu?

Mišljenje koje imamo o seksu zavisi od toga kako smo vaspitani. Iako danas devojke imaju slobodnija shvatanja nego ranije, sigurno je da još uvek ima i onih koje misle da je seks samo za “loše” devojke. Preispitajte svoje mišljenje o seksu i pokušajte da sve negativne misle u vezi sa tim zamenite onim pozitivnim. Na primer, ako mislite da je seks samo za “loše” devojke, razmislite o tome da zapravo svaka devojka zaslužuje da uživa u seksu.

Koliko dobro poznajem svoje telo?

Mnoge dame se žale kako partner ne poznaje dovoljno njihovo telo, naročito intimne delove, pa ne mogu da pronađu “slatku tačku”. Očekujemo od muškaraca da sve znaju, ali pošto to nije slučaj, najlakše rešenje je da prvo same upoznamo svoje telo, a zatim i njima prenesemo svoje znanje.

Kako najlakše doživim orgazam?

Razmislite o svim detaljima koji vam prijaju i pomažu da dostignete seksualni vrhunac – gde najviše volite da vas partner dodiruje, kakav tempo seksa vam najviše prija, da li volite seksi uloge… Kada odgovorite na ova pitanja šta je to što vam pruža pravo zadovoljstvo u seksu, više ćete uživati sa svojim partnerom.

Da li se previše fokusiram na njega?

Mnoge dame se toliko trude da zadovolje svog muškarca, da zaboravljaju da i same treba da uživaju u seksu. Dozvolite sebi da se opustite jer to zaslužujete, a i partner će sigurno biti srećan kada vidi da uživate.

Šta mislim o svom telu?

Mišljenje koje imate o svom telu direktno se odražava na to koliko uživate u seksu. Ako imate loše mišljenje o svom telu, pokušajte da svakog dana na papir zapišete barem jednu pozitivnu stvar o svom telu, dok napokon ne shvatite da treba da cenite to što imate – iako vam se ne sviđaju stomak, grudi…

Da li se u seks upuštam iz pravih razloga?

Loš seks sa osobom koju volite je jedno, a seks koji vas tera da se nakon toga loše osećate je potpuno drugo. Do situacije da se loše osećamo nakon seksualnog odnosa najčešće dolazi kada su okolnosti koje su vam “odvele” u krevet, komplikovane. Dakle, razmislite koji su vaši razlozi za seks – da li se na taj zblližavate sa partnerom, da li se na taj način mirite posle svađe ili ste možda jednostavno uzbuđeni, piše besnopile.rs.

Koji dodiri mi prijaju?

Da biste zaista uživali u seksu, važno je da znate sve tačke uživanja na svom telu. Mnogim damama su grudi “vruća” tačka, drugima prijaju dodir po butinama, leđima, vratu… Takođe, jedne uživaju u grubljim, druge u nežnim dodirima. Kada otkrijete šta vam godi, razgovarajte sa partnerom o tome.

Da li sam normalna “tamo dole”?

Česta ženska briga je: 'Da li imam normalnu vaginu?'. Najbolje je da upoznate svoj intimni deo tela ispred ogledala, ali dr Hilda Hačerson kaže da vagina ne bi trebalo da vas brine ukoliko nemate hronične infekcije ili sličan zdravstveni problem.

U svakom slučaju, uradite sve da saznate o svojoj seksi strani, najpre zbog sebe, a zatim u sve to uputite i partnera.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 13 Dec 2017 16:30:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/123459/seks-test-je-neophodan-za-sve-odgovorite-na-ova-pitanja-i-upoznacete-zelje-svog-tela.html
Oblik GRUDI otkriva kakve ste u seksu! Kojem tipu od ova četiri vi pripadate? http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126366/oblik-grudi-otkriva-kakve-ste-u-seksu-kojem-tipu-od-ova-cetiri-vi-pripadate-.html Seksolog Pijero Lorenzoni tvrdi da oblik ženskih grudi može naznačiti karakter, kao što to čine zvezde. On ih je podelio na: dinje, grejp, kruške i limunove. Upoređujući ih sa voćkama, dr Pijero tvrdi da oblik i veličina grudi mogu otkriti sve o nekoj ženi. Pa da vidimo kom tipu vi pripadate i da li je ono što seksolozi tvrde istina:

DINJA TRAŽI DIVLJENJE I VOLI KAD JE RAZMAZE

Piero tvrdi kako su žene okruglih grudi majčinski nastrojene. No žene sa poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv na seks.

LIMUN JE UVEK U POTRAZI ZA UŽITKOM

Muškarci koji vole žene divljeg, neukorivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh poprsja podseća na polovicu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

GREJP VOLI NEŽNOST I NIJE ZA VELIKU STRAST

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, no one su u biti stidljive i nezainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali preče od seksa im je grljenje i maženje sa voljenom osobom.

SLATKA JE KAO KASNA KRUŠKA

Iako su konzervativne i izgledaju ozbiljno, one su sklone prevarama i vole seks u svim varijantama, piše 24sata.hr.

]]>
Wed, 13 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126366/oblik-grudi-otkriva-kakve-ste-u-seksu-kojem-tipu-od-ova-cetiri-vi-pripadate-.html
Otkrivena NOVA POZA U SEKSU - glava naspram stopala! Znate li zašto je morate probati već večeras? http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126272/otkrivena-nova-poza-u-seksu---glava-naspram-stopala-znate-li-zasto-je-morate-probati-vec-veceras.html Volite eksperimentisanje u spavaćoj sobi. Probali ste mnoštvo inovativnih poza, ali ako je vaš partner obdareniji od većine muškaraca, onda ovu pozu morate probati. Ne samo da će vam u krevet vratiti strast, već će vam ova poza priuštiti orgazam za pamćenje!

Spustite se na kolena i raširite ruke ispred sebe, na tlo. Ako vam je neprijatno zbog laktova, možete kao podlogu staviti i jastuke. Zatim, kažite svom partneru da stane iza vas i pribije se, podižući vam noge još više.  Neka vam stopala budu u ravni njegovih grudi, nikako ih nemojte ispravljati.

Ova poza vam omogućava lakoću tela, kao i duboku penetraciju koja vodi ka jakom orgazmu. 

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Tue, 12 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126272/otkrivena-nova-poza-u-seksu---glava-naspram-stopala-znate-li-zasto-je-morate-probati-vec-veceras.html
Šta stenjanje MUŠKARCA tokom orgazma otkriva o njemu! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126167/sta-stenjanje-muskarca-tokom-orgazma-otkriva-o-njemu.html Uzdasi u postelji mogu da otkriju mnogo o vašem izboru. Saznajte šta.

Većina muškaraca svoj orgazam proprati i „stenjanjem“, tačnije specifičnim zvukovima. Ovo je spisak pet tipova muškaraca na osnovu glasova koje ispuštaju u ekstazi.

Pesnik

On uživa u vašim bedrima, grudima boginje… Ako tokom seksa izgovara neke poetične rečenice, u pitanju je kreativan ljubavnik pun razumevanja. On nije za prolazne vezice, želi čvrstu i duboku vezu.

Šaljivdžija

Tokom odnosa ima smešne, dvosmislene upadice i koristi neke šaljive nazive za ozbiljne delove tela. On se zapravo krije iza toga, njegova nesigurnost je ogromna.

Pozitivac

Osim „daaaaa“ ništa se ne čuje od njega. On je tip otvorenog uma, ne smetaju mu kratke i površne veze i sa njim je sve jasno i transparentno.

Kukavica

„Dobro si?“ ili „Je l’ te nešto boli“, „Kako ti se ovo čini“… postavlja mnogo pitanja. Jedina dobra stvar je što on nije sebi na prvom mestu, već partnerkin užitak. Veoma je plašljiv, kao da prvi put vodi ljubav.

Prostak

Prljave reči stalno izlaze iz njega. S njim je uzbudljivo, ali on u vezi nije pouzdan partner.

Izvor: B92

]]>
Mon, 11 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126167/sta-stenjanje-muskarca-tokom-orgazma-otkriva-o-njemu.html
Konačno vam OTVARAMO OČI: Ovo su 10 tipova seksa koje ćete imati posle 30. godine http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125994/konacno-vam-otvaramo-oci-ovo-su-10-tipova-seksa-koje-cete-imati-posle-30-godine.html Kada dođu u određene godine, parovi sve manje imaju strastveni seks koji dugo traje, pa nalaze vreme između brojnih obaveza da upražnjavaju odnose.

Ovih 10 tipova seksa upražnjavaju parovi ulaskom u četvrtu deceniju života:

1. Redovan seks

Parovi u dugoj vezi verovatno već imaju svoju rutinu. I to nije loše!

2. Seks je i dalje zabavan

Bilo da je reč o seksu na kuhinjskom stolu, na nekoj zabavi ili koristite igračke u spavaćoj sobi, bitno je da zanimljivih ideja ne nedostaje kada je seksualni život u pitanju.

3. "Pravljenje bebe" seks

Veliki broj parova u ovim godinama želi dobiti dete. Stoga ovo nije ništa čudno.

4. Trudnički seks

Kada jednom shvatite kako ovo funkcioniše, ovo će biti jedinstveni doživljaj. Uostalom, ko bi se odrekao seksa na devet meseci?

5. Post-porođajni seks

Malo je čudno vratiti se u normalu nakon trudnoće. Zato je ovaj seks, takođe, specifičan.

Pratite nas i na Viberu!

6. "Drugi medeni mesec" seks

Neki parovi odlučuju da ponove svoj medeni mesec i na nekoliko se dana opuste i sve zaborave. Naravno, i uživaju u seksu po ceo dan!

7. "Deca su kod bake i dede" seks

Da, u tridesetima veliki broj parova već ima decu. Prazna kuća za takve parove znači samo jedno - napokon seks!

8. "Imamo samo 15 minuta između svih današnjih obaveza" seks

U ovim je godinama dnevni raspored već prilično zatrpan. Još ako imate i decu, treba da se brinete i oko njihovih obaveza. Zato ovih 15 minuta može mnogo značiti!

9. "Probuditi se pre alarma" seks

I ovo je, zapravo, pronađeno vreme za seks. Naravno, negativno je gubljenje sna, ali partneri ovo vreme mogu kvalitetno provesti zajedno.

10. "Radije ćemo imati odnose nego pogledati kraj filma" seks

Dvadesetogodišnjaci će pomisliti - "Zašto ne učiniti i jedno i drugo?" No, kada ste u tridesetima, svesni ste da morate izabrati, objašnjava cosmopolitan.rs.

]]>
Sat, 9 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125994/konacno-vam-otvaramo-oci-ovo-su-10-tipova-seksa-koje-cete-imati-posle-30-godine.html
Muškarci progovorili: Ovo su stvari koje bi žene trebalo više da rade u krevetu! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/120459/muskarci-progovorili-ovo-su-stvari-koje-bi-zene-trebalo-vise-da-rade-u-krevetu.html Muškarci progovorili šta bi voleli da dožive u krevetu sa svojom partnerkom, pa vam navodimo nekoliko primera u nastavku:

Gledajte ga

"Mi smo više vizuelni tipovi. Volimo poze u kojima možemo jasno da vidimo sve što se događa i da li se to našoj partnerki dopada. Moja žena više ni ne čeka da joj ja kažem koja mi je poza u glavi, već zna da su mi omiljene one u kojima mogu da vidim celo njeno telo“, Tomislav (42)

Iznenadite ga

"Jednom me je devojka tokom letovanja odvela na skrivenu i divljnu plažu i priuštila mi trenutke za pamćenje. Ne kažem da bi stalno trebalo da činite stvari zbog kojih vas može uhvatiti policija, ali definitivno volimo sve vrste iznenađenja“, Zlatko (33)

Hranite mu ego

"Verujem da se svakom muškarcu sviđa kada ga žena hvali tokom seksa. Volim kada moja devojka u krevetu sa mnom razgovara kao da sam najbolji ljubavnik koga je ikada imala“, Ivan (27)

Budite glasnije

"Verobali ili ne, muškarci su zapravo nesigurni u krevetu i kada znaju šta rade. Zato nam je bitno da imamo i zvučnu potvrdu da žena sa kojom vodimo ljubav zaista uživa“, Jakov (39)

Izvor: zadovoljna.hr

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Fri, 8 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/120459/muskarci-progovorili-ovo-su-stvari-koje-bi-zene-trebalo-vise-da-rade-u-krevetu.html
Izmišljena NOVA POZA u SEKSU! Jeste opasna, ali i zabavna i pruža pravi orgazam... Da li ćete je probati? http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126046/izmisljena-nova-poza-u-seksu-jeste-opasna-ali-i-zabavna-i-pruza-pravi-orgazam-da-li-cete-je-probati-.html Kad god osetite da je strast u spavaćoj sobi utihnula, vi se brže-bolje okrenete eksperimentisanju novih poza. Za vas imamo novi položaj u seksu koji navodno pruža jak i dug vrhunac.

Reč je o novoj seks pozi - "opasna intimnost", koja na prvi pogled izgleda teško i zastrašujuće. Istina je da sa prosečnom erekcijom u ovoj pozi, intimnost postaje opasna, jer partner može povrediti. Ali ako volite da rizikujete da biste osetiti šta je pravi seksualni vrhunac, onda je ovo poza za vas!

Dakle, kada je erekcija već prisutna, zauzmite pozu "opasna intimnost". Muškarac sedi sa ispruženim nogama napred i blago savijenim leđima. Žena sedi na penisu uzbuđenog partnera i malo se zadržava, kako bi poboljšala stepen zadovoljstva.

Zadatak partnera je da savija kolena i savija se u donjem delu leđa. Njena glava treba da se nalazi između nogu muškarca. Za fiksiranje, žena može da drži rukama partnera za zglobove. Muškarac se zauzvrat naginje prema napred i igra se grudima partnerke, opisuje zenskimagazin.rs.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Thu, 7 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/126046/izmisljena-nova-poza-u-seksu-jeste-opasna-ali-i-zabavna-i-pruza-pravi-orgazam-da-li-cete-je-probati-.html
Napravljen lubrikant koji POJAČAVA ORGAZME kod žena! "Kao da ga doživljavam iz duše, on prožima celo telo" http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125973/napravljen-lubrikant-koji-pojacava-orgazme-kod-zena-kao-da-ga-dozivljavam-iz-duse-on-prozima-celo-telo.html Otkada je marihuana legalizovana u Americi i mnogim evropskim zemljama, stručnjaci pokušavaju da, pored učestvovanja u lečenju raka, otkriju i raznorazne druge primene.

Najnovije američko istraživanje otkrilo je lubrikant na bazi kanabisa, koji kod žena navodno pojačava seksualni užitak.

Startap iz Kalifornije proizveo je lubrikant na bazi kanabisa koji ženama omogućava intenzivnije orgazme tokom polnog odnosa.

"Kad ljudima opisujem to iskustvo, kažem im da je to kao da imaš orgazam direktno iz duše“, objašnjava zadovoljna korisnica lubrikanta Foria i dodaje: “taj osećaj je mnogo dublji i prožima celo telo”.

Međutim, ova neobična krema pomaže i kod menstrualnih bolova, napominje jutarnji.hr.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Wed, 6 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125973/napravljen-lubrikant-koji-pojacava-orgazme-kod-zena-kao-da-ga-dozivljavam-iz-duse-on-prozima-celo-telo.html
Ne očajavajte zbog raskida, već iskoristite dobru stranu razočaranja http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125941/ne-ocajavajte-zbog-raskida-vec-iskoristite-dobru-stranu-razocaranja.html Psihoterapeut Mark Kijanu tvrdi da su ljubavnalj razočaranja mogu biti i dobra pošto nas čeliče.

On savetuje da se posle raskida vratimo starim hobijima, razmišljamo o novim ambicijama, povlađujemo sebi

Iako raskidi generalno ne spadaju u kategoriju prijatnih događaja, stručnjaci kažu da u njima ima nečeg dobrog, jer nas svaki prekid veze vrati sebi. Psihoterapeut Mark Kijanu tvrdi da su razočaranja dobra pošto nas čeliče.

- Kada nas ostavi voljeni partner ili mi ostavimo njega, pošto nas je povredio, uglavnom mislimo da se više nikad nećemo oporaviti - kaže Kijanu. - Prvih nekoliko dana ne možemo da zamislimo život bez njega, jedva ustajemo iz kreveta i nemoćni smo. Ali kako prolazi dan za danom, postajemo sve jači, više razmišljamo o sebi, a manje o njemu. Tuga prerasta u inat ili bes, što je afirmativno, jer znači da počinjemo da živimo. Odjednom shvatamo da smo toliko ljudi zanemarili zbog partnera i sada ih ponovo vraćamo u život.

Kijanu savetuje da se posle raskida vratimo starim hobijima, razmišljamo o novim ambicijama, povlađujemo sebi, častimo se nekim lepim stvarima i tako iz sebe izvučemo sve ono što smo potiskivali dok smo bili u vezi.

Izvor: novosti

]]>
Wed, 6 Dec 2017 13:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125941/ne-ocajavajte-zbog-raskida-vec-iskoristite-dobru-stranu-razocaranja.html
Uz ove savete ne samo da ćete stalno doživljavati ORGAZME, već će i oni DUŽE trajati! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125888/uz-ove-savete-ne-samo-da-cete-stalno-dozivljavati-orgazme-vec-ce-i-oni-duze-trajati.html Seks može biti vrhunski iako niste doživeli orgazam. Međutim, ako ga sve češće ne doživljavate, možda je vreme da poradite na svom seksualnom životu. Koliko god da vas uzbuđuju dodiri, poljupci, prirodno je da vam fali jak orgazam.

Uz ove savete seks će vam biti nikad bolji!

Kegelove vežbe

Verovatno znaš o čemu se radi. Ove vežbe jačaju dno karlice, a uključuju stiskanje pubokoksigealnog mišića i njegovo zadržavanje do tri sekunde. Radnju možete ponavljati koliko god žeite, sve dok između ponavljanja postoji mali razmak. Kegelove vežbe će vam poboljšati seks, ali i orgazam.  

“Snažniji mišići karlice utiču i na snagu kontrakcije tokom orgazma, što znači da će sam užitak trajati duže”, objasnila je dr Holi Ričmond. 

Ne razmišljajte o tome

Pazite da, od prevelike želje za jakim i dugim vrhuncem, ne blokirate svoj mozak. Možda vi to želite i forsirate, a rezultat može biti upravo suprotan. 

"Način na koji će vaši orgazmi trajati duže je da u potpunosti zaboravite na svoju glavu i posvetiš se telu. Ako mislite o tome, u startu ste napravili grešku! Umesto razmišljanja, posvetite se razvijanju svojih osećanja", rekla je Holi.

Pratite nas i na Viberu!

Igrajte se temperaturom

“Koristi lubrikant koji greje ili hladne ruke kako biste odložile doživljavanje vrhunca”, rekla je seksolog Ket Van Kirk. Ideja s hlađenjem i grejanjem tela je osim toga odlična jer ćeš telo ohladiti taman kad mu je temperatura porasla.

Fokusirajte se na važne delove

“Fokusiraj se na sva područja svog tela i vagine”, rekla je Ket. Nemojte zanemariti i područje oko klitorisa koje je jednako važno.

Poenta je samo da o tome previše ne razmišljate, piše popsugar/net.hr.

]]>
Tue, 5 Dec 2017 18:30:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125888/uz-ove-savete-ne-samo-da-cete-stalno-dozivljavati-orgazme-vec-ce-i-oni-duze-trajati.html
Pet SAVETA o SEKSU koje ste vi zanemarili i POTCENILI, a ključni su za uspešan VRHUNAC! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125830/pet-saveta-o-seksu-koje-ste-vi-zanemarili-i-potcenili-a-kljucni-su-za-uspesan-vrhunac.html Seks ne mora uvek biti fantastičan, a to znači da se mora završiti orgazmom. To je samo jedan u moru mitova o stanju u vašem krevetu. Orgazam možda potvrđuje uspeh, ali postoje ljudi koji imaju savršen i uzbudljiv seks, ali bez završnice.

Vreme je da otvorite oči i prihvatite osnovne savete za zabavan seks, kojih verovatno niste svesni a neophodni su pre ulaska u spavaću sobu.

1. Zapamtite da je najvažniji polni organ vaš mozak

Ako previše razmišljate o tome kako izgledate i jeste li nešto dobro napravile, nemojte očekivati dobar seks. Jako je bitno da se prepustite užitku i 'ne razbijate' glavu nebitnim stvarima.

2. Komunikacija je važna

Otvorite komunikacijske kanale kako biste uživale u dobrom seksu. Nemojte se bojati da kažete šta vam se ne sviđa i šta vas ne uzbuđuje. 

3. Nemojte očekivati da će svaki put biti neverovatno

Neće. 

4. Koristite igračke

U tome nema ništa loše. Većini žena je potrebna dodatna stimulacija klitorisa, da bi postigla vrhunac. 

5. Ljubljenje je ključ

Veliki broj parova podcenjuje važnost ljubljenja, što je sramotno jer je ljubljenje savršen način za uspostavljanje intimnosti i verovatno najvažniji predseksualni čin. Bilo da je sa jezikom ili bez, romantično ili s grickanjem, ljubljenje nikako ne smete izostaviti, piše cosmopolitan.hr.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Mon, 4 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125830/pet-saveta-o-seksu-koje-ste-vi-zanemarili-i-potcenili-a-kljucni-su-za-uspesan-vrhunac.html
Seksualna zavisnost kao opravdanje za prevaru i zločin? http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125810/seksualna-zavisnost-kao-opravdanje-za-prevaru-i-zlocin-.html Navala optužbi na visokom nivou, zbog seksualne zloupotrebe protiv poznatih ličnosti, političara i novinara podstakla je ta pitanja i posejala konfuziju. Seksualna zavisnost nije zvanična psihijatrijska dijagnoza, mada čak i oni koji sumnjaju da je to istinska zavisnost, potvrđuju da kompulzivno seksualno ponašanje može poremetiti život.

U svakom slučaju, postoji važna razlika, mada ponekad nejasna, između mentalnog stanja i zločina. Neki muškarci optuženi za napad ili druge seksualne zločine, tražili su lečenje od seksualne zavisnosti ili nekih drugih nespecifičnih stanja. Ali, kompulzivno ponašanje se veoma razlikuje od zločina, a ogromna većina ljudi koji pate od prisilnog seksualnog ponašanja, ne uznemirava ili ne napada druge.

"Izrazito je tanka linija između zavisnika i prestupnika", a ponekad se preklapaju, rekla je psihološkinja Lia Kler Benet iz Službe za pomoć zavisnicima "Pajn grouv" u Hetisburgu, Misisipi, koja nudi i lečenje zavisnosti od seksa. Uprkos pritisku nekih terapeuta, seksualna zavisnost nije uključena u najnovije izdanje priručnika koje psihijatri koriste za dijagnozu mentalnih bolesti.

"Razlog je vrlo jednostavan", rekao je doktor Čarls O'Brajen, profesor psihijatrije Univerziteta u Pensilvaniji, uključen u ažuriranje tog priručnika 2013 godine: Nema čvrstog naučnog dokaza da kompulzivno seksualno ponašanje utiče na mozak na isti način kao kod zavisnosti od droge ili alkohola, rekao je on.

"Preterano se koristi reč 'zavisnost' ", rekao je O'Brajen. "To što postoji mnogo programa tretmana, ne znači da je to poremećaj".

Ipak, i neki skeptici ne osporavaju da kompulzivno seksualno ponašanje može postati ozbiljan problem. Pitanje za neke jeste da li je to u meri mentalne bolesti, ili može biti posledica raznih psihijatrijskih stanja, kao što je opsesivno-kompulzivni poremećaj.

Robert Vajs, terapeut za seksualnu zavisnost iz Kalifornije, rekao je da to stanje obuhvata nekontrolisano prisilno seksualno ponašanje bez obzira na posledice. Ponekad to dovodi do protivzakonitog ponašanja.

Međunarodni institut za traumu i zavisnosti kaže da seksualna zavisnost pogadja dva do pet procenata stanovništva, ali da se samo 10 procenata onih koji imaju tu zavisnost, upušta u krivično kažnjivo seksualno ponašanje.

Većina pacijenata i seksualnih prestupnika su muškarci. Neki programi tretmana neće primiti pacijente optužene za silovanje i druge nasilne seksualne zločine, već ih upućuju u centre ili terapeutima specijalizovanim za lečenje seksualnih prestupnika.

Tretman zavisnika u "Pajn grouvu", "Medousu" u Arizoni i drugim visokokvalitetnim stambenim centrima za rehabilitaciju, može koštati desetine hiljada dolara. Uprkos tome što su uredjeni nalik skupim klubovima, u terapiji zavisnosti od seksa nema ničeg udobnog ili prijatnog, rekao je Vajs.

"Pajn grouv" zahteva celodnevne sesije, uključujući svakodnevnu grupnu terapiju što sve zajedno u paketu traje do tri meseca. Neki centri koriste programe od "12 koraka" slične "Anonimnim alkoholičarima", ali ne zahtevaju odricanje od seksa. Neki koriste vežbe za "preobuku" uma ili osobe na terapiji moraju da u salama, pred nepoznatim ljudima, pričaju o svom lošem ponašanju. Neki centri koriste terapiju konjima.

Vajs kaže da interakcija ljudi s konjima može pomoći pacijentima da prepoznaju probleme koji su ponekad povezani sa seksualnom zavisnošću, uključujući previše agresivno ponašanje, te i da nauče da se kontrolišu.

"Njujork post" je prošle godine objavio fotografiju bivšeg kongresmena Njujorka Antonija Vajnera kako jaše konja tokom lečenja u rehabilitacionom centru za seksualnu zavisnost u Tenesiju. Vajner je septembr osuđen zbog seksa sa tinejdžerkom. Rekao je u to vreme da je bio na terapiji i da je "već dugo veoma bolestan čovek".

Vajs i drugi terapeuti kažu da se zavisnici od seksa nikada ne izleče, već da mogu naučiti da upravljaju svojim ponašanjem i izbegavaju izazove, uključujući izbegavanje radnih mesta i okolnosti koje mogu dovesti do ponovnog problema s ponašanjem.

L.Dž. Švarc, bivši savetnik za nekretnine u Fort Loderdejlu, Florida, kaže da mu je gotovo 30 godina zavisnosti od seksa skoro uništilo život. Švarc kaže da je njegova zavisnost obuhvatala seksualne odnose sa strancima u knjižarama za odrasle ili masturbaciju na javnom mestu dok je gledao pornografiju kad god je mogao ili radeći kao striper i na usluzi za telefonski seks.

Nikada nije uhapšen, ali kaže da njegovo ponašanje ugrožava njegov posao i brak. "Iz seksualne zavisnosti ne proizlazi zadovoljstvo, nego bol", rekao je Švarc. Po njegovim rečima, "program od 12 koraka" pomogao mu je da se odupre nekonrolisanom nagonu i sada radi kao pomoćnik u terapiji drugih takvih pacijenata.

Ali, nema čvrstih dokaza o tome da je takvo lečenje delotvorno. "Nema mnogo podataka", potvrdila je Benet. "Imamo dosta posrednih dokaza, vidimo kako se ljudi menjaju", rekla je ona. Ona je rekla i da "Pajn grouv" planira dugoročnu studiju za merenje koristi od toga što radi.

A da li lečenje može popraviti nečiji pokvaren imidž, ne zavisi od toga. "Optužbe protiv Harvija Vajnstajna, Kevin Spejsia, Luisa C.K. i drugi zbog seksualnog zlostavljanja, uznemiravanja i zloupotrebe, izazvai su ogorčenje pravednika i zabrinutost da se 'lečenje seksualne zavisnosti' koristi kao izgovor za agresivno ponašanje", objavio je jedan institut za proučavanje zavisnosti.

Nije objavljeno da li bilo ko od tih ljudi ima neki dijagnostikovan mentalni poremećaj. Vajnštajnov predstavnik je potvrdio da se on leči i da se ozbiljno odnosi prema tome. Međutim, predstavnik je odbio da precizira Vajnštajnovo stanje ili tretman. Bivši publicista Spejsia je rekao da je i on traži neki tretman.

Benet je rekla da neki ljudi koriste seksualnu zavisnost kao izgovor, "ali to nije ono što mi lečimo ovde u 'Pajn grouvu'. Životi ovih ljudi su u dronjcima. Bili su traumatizovani celog života. Oni imaju ogromne psihološke rane i vrlo se loše bore s tim".

Glumac Dejvid Dukovni dobrovoljno je 2008. godine tražio rehabilitaciju zbog seksualnu zavisnost, dok je glumio u TV-seriji "Californication". Tada oženjen glumicom Teom Leoni, bio je zatečen glasinama o prevari. Njegova karijera se nije prekinula. Vratio se u "Californication" i nastavio je da se pojavljuje u krupnim ulogama.

Kada zavisnost od seksa može imati ulogu u kažnjivom ponašanju, dolazak na rehabilitaciju može potkrepiti argument branilaca da se optuženi promenio, rekao je Semjuel Pilsberi, profesor Pravnog fakulteta "Lojola" u ​​Los Andjelesu. Ali ta strategija je manje efikasna u slučaju teških zločina, rekao je on.

"Vrlo mi je teško da zamislim nekog tužioca koji bi odlučio: 'O, pa on je na rehabilitaciji, povućiću optužnicu ili ću je znatno ublažiti", rekao je Pilsberi i dodao: "Ali to bi moglo uticati na izricanje kazne".

autor: MIM
izvor: Beta

]]>
Mon, 4 Dec 2017 14:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125810/seksualna-zavisnost-kao-opravdanje-za-prevaru-i-zlocin-.html
RASPALITE VATRU! Ovo su prvi koraci zavođenja koji će ga dovesti do ludila! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125694/raspalite-vatru-ovo-su-prvi-koraci-zavodjenja-koji-ce-ga-dovesti-do-ludila.html Bilo da želite da eksperimentšete seksi porukama ili želite da unapredite igru, donosimo savete i trikove koji vam mogu pomoći da to uspešno ostvarite.

1. Počnite polako                                                   

Ovo je idealan način da započnete igru:

- Ne mogu da prestanem da mislim na tebe.
- Želim osetiti tvoje usne na mojima.

2. Zadirkujte ga

Ako želite da se on nečemu raduje unapred, potrudite se da stvorite malo misterije. On će maštati da bi ispunio sve praznine koje ste vi ostavili.

3. Napalite ga potpuno

Opišite mu situaciju koju želite da realizujete kada se vidite. Recite šta sve želite da vam uradi.

4. Stimulišete njegovo pamćenje

Recite mu koliko vam je bilo lepo poslednji put. Možda je u pitanju to kako vas je držao za kosu ili način na koji vas je oralno zadovoljio... Započnite rečenicu sa: "Sećaš li se kada si..."

5. Ostavite ga malo u neizvesnosti

Možete napisati: "Šta bi uradio kada bih te na vratima dočekala samo u ogrtaču ispod kojeg nemam ništa?"

6. Dajte mu povratne informacije

Sviđa vam se ono što vam partner govori? Recite mu to. On želi da zna da učestvujete u tome i da želite da budete u toj igri. Pozitivna reakcija može samo da ga ohrabri i samim tim pojača njegove želje.

Pratite nas i na Viberu!

7. Seksi fotke koje ne otkrivaju sve

Dovoljno je mu date naznaku šta se tu nalazi. To uzbuđenje može biti jednako onome kada to vidi uživo u punom sjaju. Nikada ne potcenjujte sugestivne fotke koje vrede više nego hiljadu reči. Fotka donjeg rublja koje planirate da obučete samo za njega sasvim je dovoljna.

8. Ne šaljite fotke koje uključuju vaše lice

Zapamtite, možete slati seksi fotografije koje ne uključuju bilo kakvu identifikaciju da ste to vi. Koliko god vam se sada činilo da te slike niko nikada neće videti, osigurajte se na vreme, savetuje dnevno.rs.

9. Nemojte slati tu vrstu poruka prerano

Ako ste tek upoznali nekoga, ne želite prerano da počnete s tim jer će se u vašem odnosu sve svesti samo na seks. Zato usporite kada je reč o novoj vezi. Možete flertovati i tako začiniti odnos, ali ne preterujte.

10. Pripazite na situaciju u kojoj se on nalazi

Ako znate da je na poslovnom sastanku ili na porodičnom ručku, ipak se malo strpite dok to ne završi. Mogli biste da ga dovedete u neprijatnu situaciju. Niko ne želi da, na primer, njegova mama vidi vašu seksi fotku ili pročita poruku, zar ne?

]]>
Sat, 2 Dec 2017 18:30:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125694/raspalite-vatru-ovo-su-prvi-koraci-zavodjenja-koji-ce-ga-dovesti-do-ludila.html
Isprobajte ovih PET ČUDNIH TRIKOVA u KREVETU - nezaboravan seks zagarantovan! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125757/isprobajte-ovih-pet-cudnih-trikova-u-krevetu---nezaboravan-seks-zagarantovan.html Strast u spavaćoj sobi vam je utihnula, a vi više ne znate kako da animirate vašeg partnera. Upali ste u monoton period toliko da tačno znate šta će partner sledeće uraditi tokom vođenja ljubavi. Vreme je da se trgnete i promenite rutinu.

Priprema terena

Poigrajte se malo sa svojim muškarcem. Pošaljite mu poruku o tome kakvo donje rublje nosite. Nemojte otkriti sve, već samo male detalje zbog kojih će jedva dočekati da vas vidi.

Ponovljena predigra

Zašto se nakon prave igre ne biste ponovno vratili na početak i započeli s novom predigrom? Određene osećaje tada osećate još intenzivnije, a to je savršeno vreme da krenete ispočetka. Osim toga, zašto ne biste baš sada isprobali nešto novo, kada ste već dovoljno uzbuđeni? Doživljaj će tek sada biti i te kako poseban.

Led

Stručnjaci se slažu da kockice leda rade čuda i podižu atmosferu do neviđenih razmera. Isprobajte to jedno na drugome, na kukovima i grudima. Nemojte se obeshrabriti ako se jedno od vas nasmeje. Seks i treba biti pre svega zabavan. Igrajte se na takav način da se osećate dobro.

Isprobajte nove poze

Znamo da smo to savetovali već bezbroj puta, ali jednostavno je tako – uvek budite spremne za nove poze. Uskladite tehnike, predložite jedno drugom ono što mislite da vam prija. Najbolje je kada to dođe spontano, tokom akcije. Nemojte se ustručavati, piše cosmopolitan.hr.

Lubrikant

Iako vam možda i ne treba, zašto ga ne biste isprobali? Akcija će sigurno biti slobodnija, a uz to ćete isprobati i nešto što će pojačati seksualnu želju.

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Fri, 1 Dec 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125757/isprobajte-ovih-pet-cudnih-trikova-u-krevetu---nezaboravan-seks-zagarantovan.html
Ne morate SEKS imati samo u krevetu! OŽIVITE STRAST vođenjem ljubavi i u ovim delovima svog doma! http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125672/ne-morate-seks-imati-samo-u-krevetu-ozivite-strast-vodjenjem-ljubavi-i-u-ovim-delovima-svog-doma.html Kada budete shvatili, ako već niste, da seks ne mora da se odvija samo u spavaćoj sobi (konkretno u krevetu), seksualni život će vam biti dinamičniji i osećaćete se ispunjenije.

Ispod tuša

Strasti se mogu rasplamsati i ispod tuša, a seks “oči u oči” idealna je poza zato što ne zahveta veliku fizičku kondiciju. Dovoljno je da se leđima naslonite na zid i da partner podigne vašu nogu i obavije je oko svog tela (kako bi penetracija bila dublja).

Hladne površine u kuhinji za vruć seks

Kuhinjske krpe mogu poslužiti kao povez, a najudobnija poza je ona na kuhinjskom stolu na kojem vi sedite, a nogama ste obavili partnera koji stoji. Takođe, seks uz frižider donosi mnogo užitaka.

I hodnik je idealan

Seks uza zid! Ta poza partneru omogućava potpunu kontrlu i pruža lakšu stimulaciju G tačke, piše cosmopolitan.hr.

Doživite jak orgazam na stepenicama

Stepenice su odličan način za podizanje libida. Parovi mogu probati dve poze - obrnutu kaubojku i seks licem u lice. Za obrnutu kaubojku, muškarac treba da sedne na stepenice, a žena na njega okrenuta leđima. U drugoj pozi žena treba stati na stepenice, a partner na jednu stepenicu niže tako da su okrenuti licem u lice. Dok joj on podiže zadnjicu, ona treba da ga obgli nogama. To će izazivati veći užitak. 

Skrivene strasti na terasi

Seks na terasi ili balkonu zanimljivo je iskustvo koje izaziva lavinu adrenalina (zbog straha da bi vas neko mogao videti). Ovu avanturu najbolje je ostaviti za večernje sate kada je verovatnoća da će vas neko uhvatiti manja. 

Pratite nas i na Viberu!

]]>
Thu, 30 Nov 2017 20:00:00 +0100 Ljubav i seks http://www.prva.rs/zivot/ljubav-i-seks/125672/ne-morate-seks-imati-samo-u-krevetu-ozivite-strast-vodjenjem-ljubavi-i-u-ovim-delovima-svog-doma.html