Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

06. 08. 2017. 11:59   >>  09:53

Kako da izbegnete svađu na odmoru?!

Stručnjaci za veze savetuju da ne provodite baš svaki sekund zajedno, pa tako dok partner obilazi znamenitosti koje vas ne zanimaju, idite u šoping.

More, sunce i uživanje teško su spojivi sa svađama, ali nije retkost da se parovi raspravljaju i na odmoru. Razloga je mnogo, počev od povećane minutaže vremena koje odjednom provode zajedno do nepredviđenih situacija.

Stručnjaci za veze savetuju da ne provodite baš svaki sekund zajedno, pa tako dok partner obilazi znamenitosti koje vas ne zanimaju, idite u šoping. Bićete zadovoljniji jer ne morate da radite nešto što ne želite, a osim toga, više ćete ceniti vreme koje provodite zajedno.

Istraživanja pokazuju da su okidač za svađe često nepredviđene situacije, poput gubitka prtljaga, krađe novčanika i pasoša ili nezadovoljstva smeštajem. Šta god da se desi, ne iskaljujte bes na partnera i pokušajte da situaciju obojite humorom. Čak i ako je partner bio zadužen za smeštaj koji se pokazao katastrofalnim, ne optužujte ga. Igra "Ko je kriv?" siguran je put da uništite odmor oboma.

Najvažniji razlog svađa većine parova kod kuće je novac, a rasprave prouzrokovane finansijama nastavljaju se i na odmoru. Da se ne biste okliznuli na ovaj kamen, stručnjaci savetuju da pre nego što krenete na put, napravite plan sa partnerom o okvirnom dnevnom budžetu i pokušate da ga se pridržavate.

Izvor: novosti

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari