Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

07. 08. 2018. 15:00   >>  13:29

Ako vam muškarac gleda ovaj deo tela želi vas SAMO kao drugaricu!

Pitate se da li se sviđate nekome? Novo istraživanje tvrdi da postoji vrlo jednostavan način kako da to otkrijete, a da vam ta osoba ne kaže ni reč.

Naučini sa koledža Velsli i Univerziteta u Kanzasu napravili su zajedničko istraživanje u kom su zaključili da ako muškarac gleda ženu samo u lice, ne doživljava je na romantičan način. S druge strane, ako se muškarčev pogled spustio na grudi ili predio bedara, to je bio znak da je muškarcu žena privlačna.

Cilj istraživanja bio je kako znati da li je neko nekome privlačan pa ako vas neko gleda samo u lice to ne znači nužno da se toj osobi uopšte ne sviđate, već da vas samo ne doživljava na seksualni način. U istraživanju je učestvovalo 105 studenata od kojih se tražilo da pogledaju fotografije žena i muškaraca i da odgovore žele li s osobom s fotografije samo prijateljstvo ili ljubavnu vezu.

Naučnici su zatim pratili pokrete njihovih očiju i tako su potvrdili raniju teoriju da muškarci spuštanjem pogleda na grudi i bedra žene zapravo procenjuju njene reproduktivne sposobnosti, što ima veze s evolucijom.

Izvor: Zadovoljna.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari