Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

30. 07. 2018. 20:00   >>  15:51

Sve više parova primenuje trend “lagani seks”! Šta on predstavlja, kako funkcioniše i zašto ga svi hvale?

Većina parova se često preispituje da li je seks dobar, dovoljno uzbudljiv i da li može da bude bolji. Jako je važno uspostaviti duhovnu vezu sa parterom, mimo zadovoljavanja osnovne potrebe za seksom.

U dugim vezama se seks često svede na onaj brzinski, pa onda i zaboravimo kako izgleda pravi seks prožet nežnošću i emocijama. Naučnici su nedavno istraživali pojam “slow sex” odnosno sporog seksa, govoreći da je on idealan za bračne partnere.

Za njega je potrebno izdvojiti dosta vremena, a ultimativni cilj nije postizanje orgazma. Reč je o mnogo uzbuđenja i dubokih osećaja prema partnertu. 

PRVA FAZA

Kao što sam naziv govori, ovaj tip seksa je baziran na sporosti. Svaki put otkrivajte telo partnera iznova i iznova, i izbegavajte tehnike i ustaljene pokrete rukama.

Krenite sa nežnim poljupcima, jer suština ovog seksa je predigra. Mazite sve njegove delove tela, ne fokusirajući se samo na polni organ.

Razgovor je takođe dobrodošao, samo bez zamaranja i tenzije. Trajanje seksa zavisi od vas, može biti i dva i 12 minuta. Važno je da izdvojite vremena koliko vam je potrebno da biste se dobro osećali.

DRUGA FAZA

Polako pojačavajte uzbuđenje. Dopušteno je sve što partnerima pruža dobar osećaj. Zabranjeno je u ovoj fazi doći do penetracije. Kod muškaraca u ovoj fazi često dolazi do problema jer usled nekontrlisanja dostižu orgazam. Važno je da naučite da odlažete orgazam.

U ovoj fazi istražujte sve erogene zone i prepustite se dodirivanju. Ne zaboravite, još uvek nije vreme za penetraciju.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari