Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

01. 07. 2018. 19:00   >>  09:56

Ženski TRIKOVI koji će IZLUDETI svakog muškarca i neće moći da vam odole!

Možda vama izgledaju bezazleno, ali zbog ovakvih vaših pokreta u krevetu, muškarcima ’podivlja’ mašta. Otkrivamo vam konkretne seksualne poteze žene kojima nijedan muškarac ne može odoleti.

1. Vole kada ih žena pogleda ravno u oči tokom seksa. Ukoliko se ne stidi, idealno je da ponekad uputi drski, zavodljivi pogled i eksplozija strasti je zagarantovana.

2. Predigra je okej, ali muškarci ipak vole glavnu akciju. Trenutak u kojem žena preuzima inicijativu i prelazi sa uvoda na glavni čin, kažu mnogi, pojačaće odnos.

3. Pogled koji uputi muškarcu tokom oralnog seksa, za mnoge je neprocenjiv seksi trenutak koji uzbuđenost i podiže na nov nivo.

4. Muškarci smatraju da seks nije rezervisan za ćutanje. Izuzetno ih uzbuđuje kada žena kaže šta voli i u čemu najviše uživa. Još ako im to zavodljivo šapne na uvo tokom akcije, mogli bi da vrisnu od zadovoljstva, piše espreso.rs.

5. Obožavaju kada žena strastveno i nenadano preuzme inicijativu i još im pri tome kaže kako želi seks sada i odmah. Nakon takvog strelovitog uvoda, nijedan muškarac ne može da ostane hladan.

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari