Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

10. 06. 2018. 20:00   >>  16:53

Ako vam je u vezi najbitniji seks, onda birajte ovakve partnere: Penis sa OVAKVIM KARAKTERISTIKAMA najbrže vodi do vrhunca!

Veličina penisa vekovima opterećuje muškarce, ali sudeći prema mišljenju žena ova karakteristika je apsolutno nebitna za uživanje u seksualnom odnosu.

Zapravo je debljina polnog organa muškarca  presudna za uživanje partnerke. Skoro trećina žena od 7 500 koliko je učestvovala u istraživanju, označile su ovu karakteristiku kao presudnu za uživanje u seksualnom odnosu.

Zanimljiviji rezultati istraživanja odnose se na upotrebu seksualnih pomagala. Čak 34 odsto žena ih koristi u trajanju od deset minuta tokom seksualnog odnosa, a čak 27 odsto žena preferira "igračke" u vremenskom intervalu od 15 minuta do pola sata.

Tradicionalni vibratori su i dalje najpopularnija seksualna pomagala jer ih je odabralo 44 odsto ispitanika, a visoko mesto sa 23,5 odsto zadovoljnih korisnica drži dildo.

Parovi za vođenje ljubavi najviše preferiraju spavaću sobu, potom slede kupatilo, dnevna soba i kuhinja, piše dnevno.rs.

Prosečna dužina penisa u erekciji iznosi 13,12 centimetara, dok je prosečna dužina u opuštenom stanju 9,16 centimetara.

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari