Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

09. 08. 2018. 11:00   >>  11:36

Šta zapravo muškarci vide kada gledaju u ženske grudi?

Način na koji neki muškarci gledaju ženske grudi govori o njegovim prihodima i želji da postanu roditelj…

Ženske grudi su izvor dečje hrane, ali povremeno i izvor strahopoštovanja. Međutim, odnos muškaraca prema njima složeniji je od držanja pogleda u toj zoni. Zapravo, to kako oni percipiraju grudi može da otkrije da li su siromašni, gladni, tvrde istraživanja.

Veličina je važna, ali ne toliko koliko misliš

Muškarci preferiraju srednje i velike grudi, a manje seksualno ograničeni muškarci manje brinu za veličinu, pokazalo je jedno naučno istraživanje.

Drugo istraživanje sugeriše da su zapravo grudi srednje veličine najpopularnije među muškarcima i ženama.

Kako zarada muškarca utiče na njegov odnos prema grudima

Ako se nekom muškarcu sviđaju male grudi, ne mora da se brine. Verovatno je bogat – kažu istraživanja.

U „The Journal of Socio-Economics“ piše da muškarci s manje finansijskih resursa preferiraju veće grudi, dok oni s većim prihodima više vole manje grudi.

Ako ne žele da gledaju, neka ih ne gledaju na prazan želudac

Jedno istraživanje otkrilo je da su preferencije prema grudima povezane s raspoloživim resursima – kad su muškarci siti i zadovoljni, onda ih grudi manje privlače. Istraživanje je takođe pokazalo da su muškarci koji vole velike grudi više seksisti od onih drugih, piše Super žena.

Buljenje u grudi produžava život

Postoji nekoliko istraživanja koja su dokazala da gledanje u ženske grudi može da produži ljudski život. Istraživanje iz 2012. godine pokazalo je da pozitivno mišljenje ima pozitivan efekat na zdravlje, posebno kad je reč o visokom pritisku.

Očinstvo menja pogled na grudi

Sklonost ka velikim grudima može da ukazuje na mnoge stvari, ali to bi moglo da znači i da su ti muškarci spremni da postanu očevi, pokazalo je istraživanje.

Otkriveno je i da muškarci koji nisu imali decu – ali su želeli – generalno više vole velike grudi, a oni koji nisu imali želje za potomcima preferiraju češće manje grudi.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari