Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

19. 01. 2018. 20:00   >>  16:18

ZAVIRILI SMO U MUŠKI MOZAK: Kada muškarac kaže da je "ŽENA LOŠA U KREVETU", evo šta to zapravo znači!

Toliko često iz muškarčevih usta čujete kako su žene loše u krevetu, a nikako da čujete kompletno objašnjenje zbog čega to misle. Koliko je neko loš u krevetu, trebalo bi raspravljati, jer ono što je nekome loše, drugome je sjajno i obrnuto. Seks je stvar međusobnog poznanstva, emocija i intimnosti, a ne puko manifestovanje strasti i uživanja u istoj.

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekome drugome, da je ona loša u krevetu. Ai, oni koji to umeju da kažu, tada verovatno uz seks vezuju neke druge stvari, poput, ženine nesigurnosti u svoj izgled, korišćenja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda...

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu smatrati lošim: 

1. Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neugodno da se skinu pred partnerom ili da vode ljubav sa upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene, i toga se stide. To vodi niskom samopoštovanju, stidljivosti i neopuštenosti u postelji. Savršen čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane, i svi bi trebalo toga da budemo svesni i da ih prihvatimo, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom je u vezi, voleće i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i odenite seksepilan komad donjeg rublja. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a tako i opuštenije, piše espreso.rs.

2. Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može biti dobra.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebalo da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to vodi i boljem seksualnom životu.

3. Zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate da zapostavite svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez naslaga na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemojte dozvoliti da po kući stalno hodate, na primer, prljave i raščupane kose, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to dopustite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život.

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari