Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

06. 01. 2018. 20:00   >>  18:02

Javlja se kod muškaraca odmah POSLE SEKSA, može biti vrlo opasna i zato pripazite da li imate OVE SIMPTOME!

Postoje dve vrste simptoma, a kako se pojava leči, saznajte...

Muškarci mogu da budu alergični na sopstvenu spermu, a to će otkriti ako posle seksa budu primetili jak umor, curenje iz nosa, svrab očiju i povišenu temperaturu. Kod nekih se čak javlja i nerazgovetan govor, čitanje i zbunjenost.

Ovo stanje je prvi put zapaženo 2002. godine i opisano u članku “Sexual medicine Reviews”, definisano kao sindrom postorgazmičke bolesti. Pre toga je u narodu bio poznat kao “grip semena”.

Stručnjaci su proučavali 45 muškaraca koji su bolovali od ovog sindroma, koji su u prvoj fazi studije masturbirali bez završnice, a u drugoj je došlo do ejakulacije kada se i pojavila alergija na spermu.

“Rezultati su pokazali da verovatno nije reč o psihološkom uzroku, već o autoalergijskoj reakciji na seme”, tvrdi profesor psihofarmakologije Marsel Valdinger.

Postoje dve vrste simptoma – prvi se javljaju nakon ejakulacije, dok se drugi razvijaju tokom života i pojavljuju se odmah posle svakog orgazma, piše metro-portal.rtl.hr.

Alergija se leči kao i svaka druga – ili lekovima ili injekcijama. U ovom slučaju, reč je o injekcijama koje sadrže seme muškarca alergičnog na svoju spermu.

Pratite nas i na Viber-u!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari