Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

07. 01. 2018. 20:00   >>  18:12

Ako danas planirate seks, nemojte nikako! Ne valja zbog...

Praznici se uvek obeležavaju u krugu porodice, a ako ste mislili da jedan deo dana izdvojite za vođenje ljubavi sa partnerom, to vam nije pametno!

Niki Goldstejn smatra da se taj čin može pretvoriti u neku vrstu obaveze, piše International Business Times. Seks bi bio zabavniji, otkačeniji i spontaniji ako bi potreba za njim došla prirodno. Planirajući seks, u glavi stvarate pritisak koji rezultira neželjenim kontraefektom. 

Seks nas povezuje s partnerom. Stvara osećaj bliskosti, poznavanja, užitka, takvog što se ne deli samo jedan dan u godini i na posebne prilike, nego on mora biti prisutan cele godine. Sedmi januar nije samo dan kada trebate da imate odnose. Svaki dan je prilika za međusobni užitak. 

Prema otkriću Australijske kancelarije za statistiku (ABS), uočeno je da se tamošnji parovi više trude da zatrudne tokom praznika, jer stres tokom radnih dana može poremetiti celu koncepciju. 

Poslednje tri godine statistika pokazuje da se broj rođenih u oktobru znatno smanjio (20 640 beba), a da je mesec mart (26 301 beba) pokazan kao najčešći mesec u kojem stiže najviše primova.

Nema sumnje da psihološki stress može smanjiti šanse za ovulacijom i time umanjiti mogućnost začeća, piše Herald Sun.

Pratite nas i na Viber-u!

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari