Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

29. 12. 2017. 19:00   >>  16:43

SITNICE koje tokom SEKSA UZBUDE svakog muškarca: Primenite ih i raspametiće se!

Slobodno možemo reći da je tajna u detaljima! Naime, možemo biti ludo zgodne, seksepilne, privlačne – ali muškarci ponekad ne padaju kako treba. S druge strane, postoje neke sitnice koje ih pale, neke "obične" stvari koje će ih raspametiti.

Donosimo pet stvari koje zaista iznenađuju.

Kad ostanemo obučene

Ostavite na sebi što je više moguće odeće. Jeste da se muškarci odmah uzbude kada ugledaju golo žensko telo, ali ćete ga još više uzbuditi ako se ne skinete celi, već ostavite njemu da se "bori za plen".

Smeh

Ne da je smejanje u krevetu dopušteno, nego je i poželjno! Pa seks nije ozbiljna prilika poput sastanka! Ako se dobro zabavljate, normalno je da se i smejete ako vam se smeje – osim toga, iskren smeh je pomalo erotičan.

Pogled s leđa

I fini pogled s leđa može oduševiti partnera! Jednostavno mu za vreme seksa okreni leđa – možeš ga i "zajahati" tako da mu okreneš leđa. To će mu pomutiti razum.

Pratite nas i na Viberu!

Češkajte mu testise

Osim njegovog penisa, postoje još neki delovi tela koji žude za pažnjom. Njegove erogene zone – testisi - često su zanemareni. Masaža tih tačaka može rezultirati snažnim orgazmima. Kombinujte lagane pokrete i masažu tih mesta.

Recite mu šta vam se sviđa, a šta ne

Muškarci se pale na žene koje kažu šta žele. Verujte same sebi i recite mu gde želite da vas dodiruje, gde da vas ljubi. S druge strane mu možete otvoreno reći šta vam se ne sviđa. Žene koje znaju šta žele su neverovatno seksi, piše dnevno.rs.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari