Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

26. 12. 2017. 20:00   >>  16:20

Ove četiri ZABLUDE o SEKSU moraju da nestanu!

Teško je otvoreno razgovarati o seksu, jer u društvu i dalje prevladavaju konzervativna mišljenja, koja smatraju da je seks tabu tema!

Niko ne može da nam kaže da je, ono što činimo u krevetu, pogrešno, ako se to nešto odvija među osobama koje žele istu stvar. Niko nema pravo da vam govori šta treba, a šta nikako ne bi trebalo da radite. Zato, u nastavku navodimo četiri najčešća tabua o seksu, koja to više ne bi trebalo da budu.

DLAKE

Nekima smetaju, a nekima ne. Dlake na vašim nogama, pazuh i genitalnom području su vaš problem i jedino vi o tome treba da odlučite, da li ih želite skinutili ili ne. Jedno je sigurno - ako žele seks, muškarcima sigurno neće smetati.

ANALNI SEKS

Koliko puta ćete doživeti kolutanje očima sagovornika kome pomenete analni seks. Svaka vrsta seksa između dve odrasle osobe koje se vole je u redu, a oni koji su probali analni seks tvrde da pruža izvanredan užitak! Možda ga baš vaša najbolja drugarica, koja prevrće očima dok pričate o analnom seksu, upražnjava, a vi o tome nemate pojma.

SEKS ZA VREME CIKLUSA

Nekim ljudima je više stalo do užitka, nego do malo krvi koja ne može uništiti tu zabavu, ako partneri to ne dozvole!

NEPOSTIZANJE ORGAZMA JE MUŠKA GREŠKA

Naučno je dokazano da većina žena ne može da doživi orgazam isključivo penetracijom, zato bi trebalo da uživamo u tom celokupnom iskustvu, a krajnji rezultat zavisi od oba partnera. Da se vaš odnos ne bi završio nečijom krivicom, važno je da razgovarate sa partnerom o svemu što vam smeta.

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari