Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

13. 12. 2017. 20:00   >>  16:12

Oblik GRUDI otkriva kakve ste u seksu! Kojem tipu od ova četiri vi pripadate?

Seksolog Pijero Lorenzoni tvrdi da oblik ženskih grudi može naznačiti karakter, kao što to čine zvezde. On ih je podelio na: dinje, grejp, kruške i limunove. Upoređujući ih sa voćkama, dr Pijero tvrdi da oblik i veličina grudi mogu otkriti sve o nekoj ženi. Pa da vidimo kom tipu vi pripadate i da li je ono što seksolozi tvrde istina:

DINJA TRAŽI DIVLJENJE I VOLI KAD JE RAZMAZE

Piero tvrdi kako su žene okruglih grudi majčinski nastrojene. No žene sa poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv na seks.

LIMUN JE UVEK U POTRAZI ZA UŽITKOM

Muškarci koji vole žene divljeg, neukorivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh poprsja podseća na polovicu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

GREJP VOLI NEŽNOST I NIJE ZA VELIKU STRAST

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, no one su u biti stidljive i nezainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali preče od seksa im je grljenje i maženje sa voljenom osobom.

SLATKA JE KAO KASNA KRUŠKA

Iako su konzervativne i izgledaju ozbiljno, one su sklone prevarama i vole seks u svim varijantama, piše 24sata.hr.

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari