Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

07. 12. 2017. 20:00   >>  16:30

Izmišljena NOVA POZA u SEKSU! Jeste opasna, ali i zabavna i pruža pravi orgazam... Da li ćete je probati?

Kad god osetite da je strast u spavaćoj sobi utihnula, vi se brže-bolje okrenete eksperimentisanju novih poza. Za vas imamo novi položaj u seksu koji navodno pruža jak i dug vrhunac.

Reč je o novoj seks pozi - "opasna intimnost", koja na prvi pogled izgleda teško i zastrašujuće. Istina je da sa prosečnom erekcijom u ovoj pozi, intimnost postaje opasna, jer partner može povrediti. Ali ako volite da rizikujete da biste osetiti šta je pravi seksualni vrhunac, onda je ovo poza za vas!

Dakle, kada je erekcija već prisutna, zauzmite pozu "opasna intimnost". Muškarac sedi sa ispruženim nogama napred i blago savijenim leđima. Žena sedi na penisu uzbuđenog partnera i malo se zadržava, kako bi poboljšala stepen zadovoljstva.

Zadatak partnera je da savija kolena i savija se u donjem delu leđa. Njena glava treba da se nalazi između nogu muškarca. Za fiksiranje, žena može da drži rukama partnera za zglobove. Muškarac se zauzvrat naginje prema napred i igra se grudima partnerke, opisuje zenskimagazin.rs.

Pratite nas i na Viberu!

2 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari