Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

17. 11. 2017. 20:00   >>  16:08

Šta PRVI SEKS, kad god da se desi, otkriva o budućnosti vaše veze?

Seks na prvom dejtu je oduvek bila misterija. I dok su neki tvrdili da to vodi ka čistom promašaju, ima i opravdanja za one koji su na to spremni – vi jednostano želite da tog mladića upoznate odmah kako biste znali čime raspolaže. Međutim, šta prvi seks obećava?

Seks za jednu noć sa strancem

Nisi ga nikad pre videla, zaboravila si kako se zove, ali tip s kojim si sinoć zaglavila, leži ujutro pored tebe u krevetu – i još se nežno mazi i meškolji uz tebe.

Šta se može dogoditi: pa, moglo bi biti zabavno s njim. U najboljem slučaju osećate još „ono nešto“ što vas je i privuklo jedno drugome (kako bi inače tako brzo završio među tvojim čaršafima?). Verovatno ste oboje spontani, pa ako sledećeg dana postoji još simpatije među vama, to bi mogao biti početak impulsivne, uzbudljive i nadasve zanimljive veze.

Nakon trećeg izlaska

Nije svakome jednostavno da već nakon prvog izlaska uskoči u krevet. Ti želiš da temeljitije upoznaš tipa pre nego se odlučiš na korak ka spavaćoj sobi – a kad dođe do toga, sigurna si da je to prava stvar.

Šta se može dogoditi: niste ništa preskočili i dobro ste se upoznali – i možda se već žestoko zatelebali jedno u drugo. Seks je kruna vaše sveže zaljubljene sreće te ste time stvorili osnovu za sigurnu vezu punu poverenja i međusobnog uvažavanja.

Pratite nas i na Viberu!

Kad prijateljstvo preraste u ljubav

On je tvoj najbolji drug otkad znaš za sebe. Hiljadu puta ste se dotaknuli, ali ništa se nije dogodilo. Međutim, onda je taj jedan put nešto zaiskrilo.

Šta se može dogoditi: poznajete se i ne treba da se pretvarate i glumatate, niti to možete. Nemate tajni, ali imate hiljade zajedničkih interesovanja. To što se odjednom fizički privlačite je nešto najbolje što vam se moglo dogoditi. Pa zar ne želiš da ti partner bude ujedno i najbolji prijatelj?

Prava ljubav čeka

Zaljubljeni ste jako, imate super vezu, ali oboje znate kako je za vas najbolje pričekati sa seksom do braka.

Šta se može dogoditi: odlučili ste da zajedno provedete život pa je snažna duhovna veza kamen temeljac vašeg odnosa i ljubavi. Seks je pri tome kao šlag na torti – i za to se isplati čekati. Ništa vas ne može razdvojiti jer vaša veza bazira se na vernosti, strpljenju i skladu, piše besnopile.rs.

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari