Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

19. 11. 2017. 20:00   >>  15:07

Ovo su tajne o muškom orgazmu koje bi svaka žena trebalo da zna!

Mnoge priče koje su vam muškarci ispričali o svojim orgazmima, u većini slučajeva su laž! Ovo su trajne o kojima žene nemaju pojma:

Muški mozak tada ne radi

Muškarci pojma nemaju što se događa tokom orgazma. To je situacija u kojoj su potpuno opušteni i ne razmišljaju ni o čemu. Iako traje samo sekundu ili dve, prolazi kroz celo telo i to je jedina stvar koja je u tom trenutku u fokusu. Žene često misle da u tom trenutku momci imaju nešto na umu. Istina je apsolutno drugačija.

Tačno znaju kada će doći do vrhunca

Nemojte verovati u priče o "slučajnoj" ejakulaciji. Svaki muškarac tokom seksa može osetiti nakupljanje sperme u penisu, piše Cosmopolitan. Izvinjenje u smislu "nisam bio svestan da sam toliko blizu" je lažno. Jedini izuzetak ovom pravilu je prvi seksualni odnos, sa prvim orgazmom, u kome muškarac još ne zna šta se događa ili što radi.

Pratite nas i na Viberu!

Brži su sami

Svaki muškarac je poseban i svestan šta tačno treba učiniti da dođe do vrhunca. I to je jedini razlog zašto će mnogo brže to ostvariti sam.

Nije da je muškarcima milije da sve rade sami, ali što se tiče efikasnosti i brzine kojom dolaze do orgazma - tada su jednostavno najbrži. Često će u samom seksu muškarci par sekundi pre vrhunca preuzeti kontrolu od žene. I to nije ništa loše. Samo je efikasnije.

Posle seksa moraju u toalet

Osušeno seme u penisu može izazvati nelagodu, ali i problem kod sledećeg mokrenja, kada se može dogoditi da se zbog neprohodnosti mlaz razdvoji. Poznato je da većina žena posle seksualnog odnosa ide u toalet, ali ono što retko koja zna je da  i muškarcima posle seksa treba olakšanje.

Izvor: 24sata.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari