Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

02. 11. 2017. 20:00   >>  14:27

Ovo su detalji o seksu koji muče sve muškarce, a sramota ih je da pitaju žene...

Žene znaju čime su opterećene tokom seksualnog čina, ali ih zanima o čemu muškarci razmišljaju u takvim momentima…

Šta žene zaista žele od muškarca?

Žene, pre svega, žele nekoga pored koga će se osećati atraktivno i seksi, nekoga ko će im to pružiti komplimentima i pažnjom. Recite svom partneru u čemu najviše uživate tokom seksa, ili mu pokretima to isto dočarajte. To će ga podstaći da više radi ono što vam odgovara.

Zašto žene glume orgazam?

Kada žene žele da se seks privede kraju, to čine lažiranjem orgazma, bez povređivanja partnerovih osećanja. Ali, postoje i drugi razlozi. Žene uglavnom brinu o muškarčevim potrebama više nego o svojim. Ponekad su stres, depresija ili alkohol ti koji sprečavaju ženu da doživi vrhunac, a muškarac odmah pomišlja da je problem u njemu.

Pratite nas i na Viberu!

Može li žena uživati u seksu, a da ne doživi vrhunac?

DA! Ženski mozak povežuje osećaj voljenosti i fizički dodir. Tokom seksa, muškarac doseže tačku zadovoljstva tamo gde je ejakulacija nužna, dok kod žena to nije slučaj. One mogu postići vrhunsko zadovoljstvo bez kontretnog orgazma, objašnjava cosmopolitan.hr.

Uživaju li žene u seksu tijekom menstruacije?

Svaka žena ima drugačije mišljenje o tome. Neke menstruacija odbija od seksa, dok kod drugih žena dovodi do ekplozije hormona i tada su najraspoloženije. Ako je tokom  menstruacije vaš libido izražen, onda svom partneru predložite seks ispod tuša. Sigurno neće odbiti!

 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari