Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

02. 11. 2017. 11:18   >>  10:54

10 stvari koje radimo pre seksa, ali ne želimo da priznamo

I 10 dokaza da spontani seks u ženskoj režiji zapravo i ne postoji!

Sigurno ste nekada razmišljali kako bi bilo divno kada bi se kao i u filmu, s vremena na vreme dogodio spontani seks?

I znate o čemu pričamo – kada oboje u trenutku strasti počnete da svlačite odeću jedno s drugoga, bez ijedne brige na pameti. U stvarnom životu, svi imamo određene predseksualne rituale koji ubijaju onu spontanost o kojoj maštamo, ali svejedno ne želimo da ih se odreknemo!

Pratite nas i na Viberu!

Tražimo u garderoberu onaj seksi komplet koji, da nije ovakvih prilika, nikada ne bi ugledao svetlo dana. A zatim razmišljamo da li je bolje da ga obučete odmah ili da ga stavite u torbicu i obučete neposredno pre same akcije.

Brijemo, epiliramo i/ili depiliramo apsolutno sve. Jer želimo da budemo maksimalno glatke.

Ili se, ako nismo stigli ranije, brijemo 'na suvo' u zadnjem trenu pre nego što stvari krenu da se zahuktavaju.

U rekordnom roku sređujemo sav nered u sobi koji se nakupio od... pa otprilike od poslednje takve situacije. Jer želimo da ostavimo utisak potpuno funkcionalne odrasle osobe.

Brzinski se gledamo 'tamo dole'. Izgledaće jednako kao i uvek, ali svejedno, čim znate da će neko dole imati nekakvog posla, želite da bacite pogled još jednom i uverite se da je sve u redu.

Pripremamo seksi plejlistu. Jer ne želimo da stvari prepustimo slučaju i neprijatno ga iznenadimo svim onim pesmama za koje ne želite da iko drugi zna da ih (povremeno) slušate.

Piškimo. Ok, ovo ne samo da svi radimo, nego bi svi i trebalo da radimo. Jednako kao i nakon seksa.

Ako dovoljno rano znamo da ćemo sutradan imati seks, pazimo na ishranu. Ok, nije da držimo neke sulude dijete, ali barem se trudimo da izbegnemo sve namirnice i napitke koji nadimaju.

Proveravamo sve potencijalne izvore neugodnih mirisa. Pazuh, vagina, stopala... ništa ne želimo da prepustimo slučaju!

Razmišljamo o pomalo suludim idejama što uraditi s vaginom. Da li da je namirišemo? Namazati onim mlekom za telo koje toliko dobro miriše? Na kraju uglavnom završimo s klasičnim pranjem jer nam dođe iz guze u glavu koliko je naše intimno područje osetljivo.

Izvor: cosmopolitan.rs

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari