Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

09. 10. 2017. 20:00   >>  15:57

I vi ste jedna od onih koja gotovo nikad ne postiže orgazam? Evo ključnih uzroka zašto je to tako...

Oko ženskog orgazma pokreću se mnoge polemike, a muškarcima nikada neće biti jasno zašto žene teže dolaze do vrhunca. Mnoga istraživanja su pokazala da gotovo 10 odsto žena na svetu nikada nije doživelo orgazam.

Možda su razlozi neki od navedenih:

Ne razgovarate otvoreno s partnerom o tome kako da vas zadovolji. Komunikacija nije samo ključ veze, već i seksualnih odnosa. Nemojte onda samo čekati da on smisli kako vas dovesti do vrhunca. Budite iskreni, teško da će on smisliti nešto ako mu se ne otvorite. Ako je potrebno, uzmite njegovu ruku i pokažite mu što vas najviše uzbuđuje.

Ni same ne znate što zapravo želite. Ako ne znate koje vas poze i predigre mogu uzbuditi, onda tapkate u mraku. Masturbacija bi trebalo da reši taj problem, jer vam može otkriti koje su vaše 'slabe' tačke. Ako je potrebno, tražite nove poze na internet, pročitajte neku erotičnu knjigu, pogledajte filmove sa porno sadržajem.. Kasnije pokažite partneru ono što ste 'naučile'.

Previše razmišljate o tome, a to vas čini nervoznima, napetima i šalje pogrešne signale vašem telu. Dok je ono napeto, ne možete se opustiti, a to je jedan od ključnih faktora za postizanje orgazma. Sledeći put kada krenete u akciju, nemojte ništa očekivati, fokusirajte se samo na to da zadovoljite svog partnera. U proseku je ženi potrebno 20 minuta predigre plus jednako toliko intenzivnog seksualnog odnosa da bi pripremila svoj klitoris za orgazam. Vidite, niste čudne, samo ste pod pritiskom!

Ne osećate se privlačnom. Nabacile ste koji kilogram viška I imate onaj mali 'šlauf' oko struka, ali to ne znači da odmah treba da mislite da ste neprivlačne! Gde vam je nestalo samopouzdanje? U bilo kojem slučaju, odglumiti orgazam nije rešenje. Seks je 75 odsto mentalna radnja, a samo 25 fizička. Zato, ako vam se ne sviđa kako izgledate, promenite to. Smršavite.

On vam se uopšte ne sviđa. Zašto ste spavale sa njim? Ako se niste povezale s njim, ili vas dečko jednostavno nimalo ne privlači ni fizički niti mentalno, onda smo sigurni da vam je loš seks sagarantovan! Jer, gde nema hemije, nema ni vatre.

Često pijete antidepresive. Ove vas male tabletice i te kako mogu izlečiti od depresije i anksioznosti, ali vas, takođe, mogu udaljiti od orgazma. Savetujemo vas da izbegavate često korištenje ovih tabletica, već da češće masturbirate! Ona pomaže da doživite orgazam.

Oralni seks OPASNIJI nego što ste mislili! Ovo su tegobe koje vas mogu mučiti...

Ako činite ovu GREŠKU tokom MASTURBACIJE, možete imati OZBILJNE POSLEDICE...

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari