Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

08. 10. 2017. 19:00   >>  14:56

Smeh do suza: Šta se dešava kad on nije na društvenim mrežama? (VIDEO)

Zamislite da upoznate toliko zanimljivog tipa koji ne razume šta su društvene mreže!

Zamislite ovu situaciju, upoznali ste muškarca koji bi mogao da bude gospodin Savršeni, iliti onaj Pravi. A onda vam on na dejtu saopšti prilično "zastrašujuću" činjenicu - da nije prisutan na društvenim mrežama, te da nema Fejs, Instagram, Vajber i slične mreže za komunikaciju.

Neverica, znoje vam se dlanovi, 1000 upitnika vam je nad glavom jer kako je to danas uopšte moguće i kako da saznate kako je vaš muškarac iz snova izgledao pre, šta je dosad radio, s kim je sve izlazio, što je danas i juče ručao ili doručkovao, kakav život vodi, kako mu izgledaju bivše devojke, ko su mu prijatelji, kakve filmove i muziku preferira...

Zamislite, ne možete od toga ništa doznati skrolajući po njegovim društvenim kanalima (kao što ste dosad uvek mogli i računali na taj svima dostupan i nepresušan izvor informacija) kao što su Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat... a najbolnija stavka, nije čak imao niti MySpace!!? Pa, užas!

Gledajući devojku iz videa, čini se kako je njen dejt u roku od sekunde pretvoren u najgoru noćnu moru i sve ono što ju zanima o njemu, moraće ga jednostavno - pitati.

Ovaj video će vas nasmejati do suza, ali usput ćete shvatiti koliko smo svi oguglali na duobičajan, normalan način života i upoznavanja, i koliko su nas društvene mreže udaljile i upropastile jer nekako je žalosno da u tim trenucima zaljubljenosti nama prolazi kroz glavu "kad dođem kući moram da istražim njegov feed".

Kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji?

Izvor: Buro247.hr/cosmopolitan.rs

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari