Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

27. 09. 2017. 20:00   >>  15:40

Seks za vreme menstruacije? Ako činiti ovu grešku, možda je vreme da prestanete...

O ovoj temi se dosta piše i polemiše, ali ono što je najzanimljivije je da uvek izaziva podeljene komentare.

Međutim, bilo da ste za ili protiv, mnogo je razloga zbog kojih bi trebalo da imate seks tokom "onih dana".

Pratite nas i na Viberu!

Seks tokom menstuacije je dobar, štaviše poželjan, rezultati su najnovijih stručnih istraživanja. Mnoge žene se možda ne bi složile s ovim tvrdnjama, ali studije pokazuju da seks tokom mesečnice ublažava grčeve kod žena i pričinjava mnogo veće zadovoljstvo, a orgazam je jači nego inače.

Međutim, čak i dame koje nemaju nikakav problem s tim da vode ljubav tokom menstruacije, svoje potrebe ne mogu da zadovolje tokom tih dana, jer nisu sigurne na koji način bi njihov partner reagovao na ideju. Tačno je da je u pitanju vrlo škakljiva tema o kojoj nije baš najprijatnije razgovarati, ali ukoliko muškarcu pristupite na pravi način i temu predstavite nežno, velike su šanse da naiđete na potvrdan odgovor.

Ankete koje su rađene na pojedinim portalima pokazale su da petina muškaraca nema problema sa seksom tokom menstruacije, dok polovina priznaje da nije oduševljeno idejom, ali da bi ipak pristali.

Ono što je zanimljivo to je da žene tokom prvih mentsrualnih dana imaju veći libido, što je posledica niza faktora. Jedan od njih je i jači protok krvi kroz vaginu. Telo ne prepoznaje razliku između menstrualne krvi i prirodnih lubrikanata, pa se zbog toga žene često tokom tih dana osećaju napaljeno.

Takođe, materica se tokom menstruacije isteže i lagano otvara, pa je penetracija za vreme seksa sa partnerom mnogo intenzivnija, a orgazmi jači, piše telegraf.rs.

Stoga, sledeći put kada zaista poželite da vodite ljubav, ne dozvolite da vas menstruacija spreči.Sve što treba da uradite je da ugasite svetla i prepustite se čarima seksa. Izbegavajte pozu kada ste vi gore, o neredu i ne razmišljajte, jer ćete imati posle vremena da ga sredite, a nakon seksa prepustite se zajedničkom tuširanju sa vašim voljenim. Uživajte

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari