Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

05. 02. 2018. 20:00   >>  16:07

Više nijedan seks neće proći bez praktikovanja ovog TRIKA! I vama i partneru obećava vreliji i uzbudljiviji seks

Ako želite da vas pamti kao boginju u krevetu, probajte ga!

Sjajan je osećaj kada možete da budete glasni koliko god želite tokom seksa.

Svi uzdasi i dirty talk su vodič za vašeg partnera, pomaže da više uživate što vas lakše dovodi do orgazma, imate bolju komunikaciju, a seks boljim za oboje.

Ali, ono što je prava poslastica je činjenica kada isključite jedno čulo, da se druga pojačavaju. Kada se uzdržavate da budete glasni, dobijate novu perspektivu koja vam može pomoći da na kreativniji način pokažete partneru šta želite i volite u krevetu.

Jedan od načina da ovo bude i više od takmičenja ko će prvi da progovori je da to probate u noći kada zapravo morate da budete tihi. U vašoj kući možete mnogo lakše da prekršite pravila, ali u tuđoj baš i ne.

Kada se trudite oboje da budete tihi i da ućutkate jedno drugo može rezultirati zaista "hot" pokretima, kao što je držanje ruke preko usta vašem partneru i tiho šaputanje na uvo.

Na ovaj način svaki zvuk koji dopire do vas ima posebnu notu koja uzbuđuje. A onda kada sledeći put budete imali seks u vašoj spavaćoj sobi u kojoj možete da radite apsolutno šta želite, shvatićete koliko je zapravo seksi imati tu slobodu. Dobitna kombinacija.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: cosmopolitan.rs

Tagovi
0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari