Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

05. 09. 2017. 20:00   >>  15:08

Testirajte se! Nije bitno koliko ste iskusni, ovo su znakovi da ste u SEKSU TALENTOVANI!

Suprotno popularnom verovanju, ne morate poznavati milion seks poza koje možete naučiti iz raznih knjiga ili erotskih filmova.

Predstavljamo vam osam stvari koje dokazuju da ste odlični u krevetu:

Nikada ne osuđujete

"Bilo da ste upravo čuli fantaziju svog partnera ili ste shvatili koja je vaša, važno je biti otvoren prema različitim željama i potrebama partnera“, kaže seksualni terapeut Ian Kerner. On savetuje da ostavite po strani svoje osude i da više osluškujete svoje telo, odnosno što vas privlači kod partnera (i obrnuto). Možda ćete otkriti neke vrlo interesantne stvari koje će unaprediti vaš seksualni odnos.

Stalno mislite o seksu

I ne mislite samo pred spavanje ili kada ugledate onog seksi tipa u vašoj teretani. „Seks pored emocionalnog, ima i jak mentalni deo“, kaže Kerner. Dakle, obratite pažnju kada imate senzualnu misao koja se slučajno javi tokom dana i ne odbacujte je. Dopustite sebi da se osećate seksi.

Stavljate tuđe potrebe iznad svojih

Razvijeni osećaj saosećanja u krevetu vaš seksualni odnos može podići na viši nivo. Ne predlažemo da se uvek usredsredite na drugu osobu (na kraju krajeva, vaš orgazam je takođe bitan!) Ali može biti odlično posvetiti se zadovoljenju partnera, s vremena na vreme. Možda je jutro omiljeno razdoblje kada vaš partner voli seks ili mu je omiljena misionarska poza, kojoj prethodi dobra i zanimljiva predigra? Važno je tretirati partnera onako kako biste želeli da on vas tretira. 

Probali biste sve (bar jednom)

"Teško je biti dobar u krevetu ako samo radite ono što znate i ne želite ništa novo probati“, kaže Švarc. Ne morate biti skloni vratolomijama, ali trebalo bi da se fokusirate na zabavne stvari. Ako vaš partner želi seks u troje, a vi niste zainteresovani, onda je sasvim opravdano reći „ne“. Ali kada je reč o novim trikovima, načinima i tehnikama, savetujemo vas da uvek budete raspoloženi za praktikovanje.

Uživate kada ste sami

Neko ko voli svoje telo i zna što čini dobrog ljubavnika u krevetu, uživaće više u seksualnom odnosu. Žene ponekad zaborave koliko je zabavna i ugodna masturbacija ili smatraju da će ih ona učiniti manje zainteresovanim za seks, a upravo je suprotno. Isprobajte razne načine masturbacije, a ako primetite da ste zanemarili svog partnera, pravo je vreme da mu pružite vizualan doživljaj, pozivajući ga da uživa u gledanju.

Imate samopouzdanja

Razmislite o najboljem seksu koji ste ikada imali – najverovatnije je da je tada vaš partner bio strastven, entuzijastičan i zračio je seksepilom. Mi smo se spremni opkladiti da nije brinuo o svom telu, pazio da su sva svetla ugašena ili se žalio na svoj stomak. Rekli smo više puta i ponovićemo sada: Samopouzdanje je najseksi stvar koju možete posedovati. Neko ko kaže „ja sam svakako uvek seksi“, sigurni smo da veruje u te reči.

Znate kad treba glasno uzdisati

Totalna opuštenost i u nekim trenucima puštanje glasa je ono što muškarci obožavaju. Na kraju krajeva, to je potvrda da rade pravu stvar. Muškarci vole da njihova partnerka tokom seksa napravi malo buke. Nisu uvek sigurni što žene žele i da li uživaju, a upravo seksi glasom ona im daje pravac kako i što da rade. Možete koristiti i fraze poput: jače, sporije ili tačno tu, piše besnopile.rs.

Spontani ste

Kada smo pitali prave muškarce o najboljoj stvari koju žena može učiniti tokom seksa, jedna stvar je definitivno bila favorit: preuzimanje uloge i neke nove, iznenađujuće i spontane stvari. Od buđenja i pružanja oralnog seksa ili čekanja u krevetu u seksi donjem rublju – zbog ovih malih stvari muškarci su u stanju odmah poludeti.

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari