Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

01. 09. 2017. 20:00   >>  15:25

Ovo su razlozi kako SEKS može UBITI vaš BRAK! Slažete li se?

Rutina u krevetu, izbjegavanje seksa i večni umor mogu razoriti brak. Partneri se međusobno udaljavaju i svoje potrebe radi toga neretko zadovoljavaju u tuđem krevetu. Koliko često upražnjavate seks odlučujete sa svojim partnerom, ali ako samo jedan od vas preuzme kontrolu nad tim, na pomolu mogu biti svađe. Iz toga slede ljutnja i nezadovoljstvo.

Izbegavanje seksa kao kazna

Izbjegavanje seksa kao kazna partneru može biti vrlo opasna "metoda" za vezu. Naročito ako probleme iz prošlosti koristite kao oružje protiv njega umesto da ih zajednički rešite.

Jednako je podmuklo korištenje seksa kao nagrade zato što time omalovažavate partnera. Vi treba ravnopravno da odlučujte o seksualnom životu, ne da se njime služite u svrhu nagrade ili ucene.

Brak bez seksa

Nedavno istraživanja su pokazala da gotovo 15 odsto parova godinu dana nije upražnjavalo seks. U takvom slučaju postoje dve opcije - ili se brak pretvori u platonsku vezu ili je par odlučio da ostanu zajedno zbog dece i financija.

Umor - krivac za loš seksualni život

Nedostatak vremena za seks može ugroziti brak ako takvo ponašanje postane trajno. Umor, zahtevan posao ili porodične obaveze mogu udaljiti par, pa je u takvoj situaciji najbolje zaboraviti na spontanost i držati se rasporeda.

Kako biste se sa time izborili, dogovorite se da se jednom nedeljno sigurno posvetite sebi i vašim seksualnim željama. Možda izgleda veštački jer je prethodno isplanirano, ali će vam to svakako pomoći da ne izgubite osećaj jedno za drugim.

Izvor: 24sata.hr

Pratite nas i na Viberu!

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari