Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

17. 10. 2017. 20:00   >>  16:00

G tačka je prošlost! Neka vas partner dodiruje po ovim delovima tela i ima da podivljate od zadovoljstva!

Kada je reč o ženskom orgazmu, prve stvari koje svima padnu na pamet jesu klitoris i G-tačka. Ipak, telo žene je prepuno erogenih zona a nijednu od njih ne treba zapostaviti.

Pratite nas i na Viberu!

Malo je poznato da se u dubini vagine nalazi prefinjeni deo tkiva koji se u stručnim krugovima naziva i A tačka. Ona se ne nalazi blizu G-tačke ali ako uspete da intezivno stimulišete ovaj predeo, partnerka će doživeti seksualno iskustvo koje se ne može porediti ni sa jednim drugim.

Do nje se najlakše stiže ako u unutrašnjost vagine pažljivo ubacite srednji prst i kažiprst, a ispruženi palac ostane uspravan i pripijen uz njen stomak. 

Ovakav poduhvat zahteva i obilnu lubrikaciju a ritmični pokreti će omogućiti i stimulaciju G tačke. Ne zaboravite da tokom seksa stimulišete ovo područje penisom. Idealna poza za stimulaciju A tačke jeste kada vam partnerka sedi u krilu, a dobra je i "kaubojka".

Ovo su najosetljivije tačke na telu žene, a ne uključuju njen polni organ

Grudi su na prvom mestu

Čak 34 odsto žena tvrdi da su bradavice deo tela koji pruža najidealniju predigru, a uzbuđenje koje nastaje dodirom vodi u predvorje orgazma, piše dnevno.rs.

Ne zaboravite vrat

Često se sasvim nepravedno zaboravlja prilikom predigre, ali se na listi najvažnijih erogenih zona nalazi na visokom drugom mestu.

Listovi

Čak 15 odsto žena voli da im se tokom seksa dodiruju ovi delovi nogu, jer njihov prefinjen izgled donosi samopouzdanje koje tom prilikom raste.

Mnoge dobre stvari počinju iz leđa

Da biste na nesvakidašnji način zapalili vatru u vašoj spavaćoj sobi, počnite sasvim neobavezno da milujete njena leđa. Čak 6 odsto dama tvrdi da dodirivanje kičme pokreće njihov libido.

Tagovi

Vezani video

1 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari