Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

11. 08. 2017. 20:00   >>  11:32

Ove greške u seksu vas mogu skupo koštati!

Tokom seksa usredsređeni smo na užitak i zabavu, ali moramo znati šta je to što može uništiti sjajan seks.

Potceniti rizik od polno prenosivih bolesti

Pitati partnera da li se testirao na polne bolesti nije dovoljno da se zaštitite od moguće zaraze. Testirao se on ili ne, uvek upražnjavajte zaštićen seks.

Pratite nas i na Viberu!


Koristiti istovremeno lubrikante na bazi ulja i kondome od lateksa

Koristite li prezervativ napravljen od lateksa, nemojte koristiti i lubrikant na bazi ulja, čak iako je reč o maslinovom ili kokosovom, jer će ulje oštetiti lateks i kondom će izgubiti dejstvo. Uz prezervativ, najbolje je koristiti lubrikant na bazi vode ili silikona.

Požurivati partnera da doživi vrhunac

Preveliko fokusiranje na doživljavanje vrhunca može biti štetno jer će stvoriti napetost među partnerima. Ponekad do vrhunca neće doći i to je u redu. Ako se to i desi, najboji način da to promenite jeste da samostimulacija postane zajednička aktivnost. Na primer, možete se ljubiti ili gledati partnera dok se dira. Kada prihvatite da penetracija nije nužna za orgazam, dosta više ćete uživati u krevetu.

Radite stvari koje su previše za vas

Isprobavanje novih stvari u seksu uvek je pohvalno, ali nemojte preterivati. Upustite li se u egzibicionističke poze koje su previše za vas, može doći do povreda i to u predelu intimne zone. Kako biste to izbegle, nove poze isprobavajte opušteno i polako.

Izvor: zadovoljna.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari