Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

10. 08. 2017. 20:00   >>  12:19

ČETIRI ljubavna saveta za dobar brak koje smo naučili od Francuskinja

Održavanje zdrave veze nije nimalo jednostavno, ali uvek najvažnije imati strpljenja i volje. Kako se ljubavna iskra ne bi zagasila, Francuskinje se pridržavaju sledećihj pravila...

1. Fokusirajte se jedno na drugo

Ovo je teško postići na svakodnevnom nivou, ali je vrlo važno odvojiti neko vreme samo za vas dvoje. Posao, brige, obaveze, deca, prijatelji i porodica mogu sačekati bar sat vremena. Jer ako ne možete da posvetite ni to malo vremena jedno drugom, vaša ljubav će polako početi da se gasi. Zato pobegnite od svakodnevice bar na kratko, samo vi i vaš partner.

Pratite nas i na Viberu!

2. U redu je sanjariti

Nema ništa loše u povremenom sanjarenju i maštanju o drugim osobama kada ste u dugojvezi. Naravno, dokle god samo na tome i ostane. Svi smo mi samo ljudi i normalno je da ponekad upoznamo nekoga ko nas privlači. Sanjarenje ne treba da bude rizik za vezu, već treba da posluži kao jedan od načina za održavanje ljubavne iskre.

3. Otputujte zajedno

Razbijte dugogodišnju rutinu putovanjem ili odmorom. Samo vas dvoje, pa makar to bilo i za vikend. Lokacija nije toliko bitna, koliko je bitno da vas dvoje budete sami i da se prisetite zašto ste se zaljubili i odlučili da zajedno provedete ostatak života. Kada osetite da je potrebno rasplamsati iskru, distanca od svakodnevice je idealno rešenje.

4. Ne zanemarujte ulogu donjeg rublja

Francuskinje su svetski poznate po svom stilu oblačenja, i po tome što veliku važnost pridaju donjem vešu. Tako se u njihovim garderobama uvek nalazi nekoliko lepih setova čipkastih brushaltera i gaćica.

Iako se ne čini toliko važnim, lep donji veš je prijatno iznenađenje koje će partner uvek primetiti.

Izvor: zadovoljna.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari