Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

09. 06. 2017. 09:59   >>  10:56

Ako se u svađi sa partnerom ponašate na ove načine, vi ste krivac u vašoj vezi i uskoro će vas verovatno OSTAVITI

U svađi često izgovorimo sve što ne mislimo, a nismo ni svesni da tako štetimo našoj vezi. U takvim situacijama najčešće krivimo onu drugu stranu, nijednog trenutka ne sumnjajući da smo možda mi krivi.

Pošto ste navikli na svoje pokvareno ponašanje, ne možete više ni da ga prepoznate i priznate da ste krivi. Ako se ponašate na neke od sledećih načina, znajte da ste vi uzrok problema u vašoj vezi i da je vi kvarite.

Pratite nas i na Viberu!

Niste spremni na kompromise

Sve mora biti kako vi želite, jer mislite da su vaši izbori i mišljenja najbolji, a ako vas neko jednom slučajno ne posluša, imate osećaj gubljenja kontrole.

Ne priznajete krivicu

Čak i kada sami shvatite da ste pogrešili, krivicu ne priznajete ni kada vam je žao, a sve zbog mišljenja da ćete pokazati svoju slabost ako budete ranjivi.

Manipulator

Tačno znate kako da dobijete ono što želite, pa makar ucenjivali svog partnera uskraćujući mu seks ili neke druge stvari u kojima uživa. Važno je da sebe uvek prikažete kao žrtvu.

Često izgovorite gadosti u afektu

"Znaš da to nisam mislila, bila sam ljuta" je rečenica koja vam stalno prelazi preko usana, nakon što ste izvređale partnera. Potcenjicanje izvire iz svake vaše reči.

Moliš za oproštaj

Ovo se dešava u krajnjim situacijama kada partner ne može više da vas trpi. Tada ste spremne i da klečite i u suzama ga molite da vas ne ostavlja, a dobro znate da vam nije žao, već vas plaši strah od samoće, piše net.hr.

Nijedan muškarac ne trpi doveka manipulatora pored sebe, jer i ako vas je takvu zavoleo, doći će vreme kada će shvatiti da takav profil ličnosti nije za njega. 

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari