Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

09. 05. 2017. 09:16   >>  12:40

Zbog ove neprijatnosti, mnoge žene su prestale da imaju seks! Lekari kažu da za to postoji rešenje

Statistike pokazuju da se desetak hiljada Britanki „pozdravilo“ sa svojim seksualnim životom zbog neprijatnog stanja za koje misle da nema leka.

Pratite nas i na Viberu!

Reč je o problemu suve vagine, a novosprovedena anketa otkila je veliki broj žena pate od toga, zbog čega se iz straha ne usuđuju da se upuste u seksualni čin. Jedna četvrtina od 500 ispitanica se potpuno odrekla seksa, piše Mirror.

Ono najčešće pogađa žene u menopauzi, kod kojih se ovaj problem čini još gorim, jer su pripadnice lepšeg pola u još depresivnijem i razdražljivijem stanju no inače.

Čak 30 odsto ispitanica je zabrinuto zbog dugoročnog uticala tog problema na muško-ženske odnose, toliko da je jedna od njih istakla kako je upravo problem suvoće vagine razlog za  propast 25-godišnjeg odnosa sa svojim tadašnjim partnerom.  

-Vreme je da žene u menopauzi shvate da se problem vaginalne suvoće može rešiti. Srećom, moderna medicina nudi niz tretmana i hormonskih terapija koje mogu vratiti seksualni život i samopouzdanje – objasnio je stručnjak za ginekologiju i menopauzu dr Luis Nevson.

Svaka peta anketirana žena izjavila je kako oseća ogromnu neprijatnost da bi sa bilo kim razgovarale o tom problemu.

Vezani video

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari