Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

20. 02. 2017. 11:23   >>  11:57

Podmladite i ulepšajte svoju vaginu prirodnim trikovima

Kada uđete u srednje godine, sve češće razmišljate kako da podmladite svoje telo. Mnoge žene se opredeljuju i za hirurški nož, što možda i nije potrebno. Najviše su opterećene vaginom i seksualnim životom, za koji misle da polako umire u poznim godinama, a stanje vagine najčešće krive za to. Zbog toga se mnoge dame opredeljuju za "orošavanje", plastično ulepšavanje ženskog polnog organa. Nema razloga, jer svoju intimnu zonu možete prirodno podmladiti, a da se nikada ne otkrije koju deceniju života slavite.

Evo načina kako da vam vagina zauvek bude mladolika i zdrava:

Ne uklanjajte intimne dlake

One zaustavljaju znoj kako ne bi ušao u vaginu i na taj način je štite od infekcija. Iako mnoge žene ne vole nositi „grmić“ među nogama, shvatite da te dlake ne bi tamo rasle da za to ne postoji dobar razlog.

Dopustite joj da diše

Izbegavajte sintetičko donje rublje, jer ono sprečava ulazak svežeg vazduha u intimnu zonu, zbog čega se stvaraju idealni uslovi za razmnožavanje bakterija. Ipak, opredelite se za pamučno donje rublje koje ćete menjati svaki dan, a noću isključivo spavajte gole.

Kod ginekologa dva puta godišnje plus redovna higijena

Bolje sprečiti nego lečiti. Rednovnim kontrolama se problemi mogu otkriti na vreme. Takođe, održavanje higijene je neprikosnoveno! Ako vam je miris vagine neprijatan, sprečite ga pranjem vagine dva puta dnevno i to toplom vodom i blagim sapunom. Ne upotrebljavajte svakakve hemikalije, samo sapune sa niskim pH vrednostima.

Poboljšajte „njen miris i ukus“

Obratite pažnju šta jedete, jer svakodnevna ishrana takođe ostavlja posledice na stanje vagine. Jedite što više voća koje sadrži prirodne šećere, poput manga, jabuka i grožđa. Posebno izbegavajte kafu i crni i beli luk.

Izvor: 24sata.hr

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari